Dumnezeu cunoaște dorințele inimii tale și nu-ți va da niciodată mai mult decât poți duce

Toată lumea are obiective în viață și unele pe care le putem atinge singuri, dar unele au nevoie de puțin mai mult ajutor. Sunt lucruri pe care ni le dorim, pe care numai Dumnezeu ni le poate da. Când lucrurile nu merg cum ne merge și ne întoarcem la Dumnezeu pentru ajutor, dar El nu pare să ne audă, începem să ne descurajăm. Avem impresia că El nu este acolo pentru noi sau nu-i pasă să ne ajute, dar nu este adevărat. El te aude și cunoaște dorințele inimii tale. El îți va oferi tot ce îți dorești atunci când este momentul potrivit.
Transformă-ți gândurile în rugăciune
Când există lucruri pe care ni le dorim în viață, acestea tind să ne consume gândurile. Începem să ne gândim obsesiv la lucrurile pe care ni le dorim cel mai mult și începe să ne ocupe mult timp, energie și gândire. Transformă acel gând obsesiv în rugăciune. Dă-i lui Dumnezeu și lasă-L să aibă grijă de el. Încetează să-ți faci griji și să încerci să obții totul pe cont propriu și cere ajutor lui Dumnezeu.
Transformă-ți frica în credință
Când ne confruntăm cu situații dificile și lucruri care ne dau stres și anxietate, începem să intrăm în panică. Nu știm cu adevărat ce să facem sau cum să mergem înainte sau cum să întoarcem acele situații dificile. Primul pas este să iei această frică și să o transformi în credință. Dă-i lui Dumnezeu problemele tale și ai încredere în El că El va ajuta la întoarcerea lucrurilor, pentru că El este Dumnezeul care este capabil să mute munții, El te poate ajuta să treci peste orice.
Spune-I frica ta
Este în natura noastră umană să ne stresăm asupra lucrurilor mărunte. Chiar și cea mai mică situație ne provoacă anxietate și poate părea stupid să dăm acele lucruri mărunte lui Dumnezeu. Vrea să știe ce ne dă anxietate, indiferent cât de mare sau cât de mică; el este mereu acolo pentru a te ajuta și pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce te deranjează.
El îți aude rugăciunile
Orice vrei tu, orice Îi ceri, El te aude. Dacă El nu pare să răspundă, nu renunța. Totul se va întâmpla la timpul Lui. Dumnezeu știe ce este mai bine pentru tine și aude dorințele inimii tale. El îți va oferi dorințele inimii tale când va fi momentul potrivit. Ai răbdare și ai încredere în Domnul.

 

Lasă un comentariu