5 semne pe care universul le trimite atunci când vă îndreptați spre epuizare și vă consumați prea mult

La nivel energetic, majoritatea dintre noi stochează stresul în plexul nostru solar și în chakrele inimii. Atunci când aceste chakre devin supraîncărcate, poate duce la atacuri de anxietate, distragere la minte, confuzie, frustrare și schimbări de dispoziție.
Simptomele fizice se pot manifesta, de asemenea, cum ar fi afecțiuni ale pielii, tensiune musculară, dureri de burtă, indigestie și doar o senzație generală de oboseală.
Dacă te îndrepți spre epuizare și te consumi mult prea mult, adesea Universul va interveni și va trimite câteva semne în calea ta, acestea includ:
1.) Ai vise în care cauți ceva ce nu poți găsi sau ești pierdut
Visele în care încercați să urmăriți sau să găsiți ceva sunt adesea un indiciu că trebuie să încetiniți și să găsiți timp pentru a vă odihni. Faptul de a încerca să-ți găsești drumul sau să găsești ceva indică adesea că faci prea multe și poate că îți este greu să ajungi din urmă sau să rămâi pe drumul cel bun. Un astfel de vis poate indica, de asemenea, că te simți copleșit și prea împovărat de ceea ce este în farfurie.
2.) Vă loviți degetul de la picior sau aveți alte accidente din neglijență
Accidentele care pot fi prevenite cu ușurință sunt un alt semn că trebuie să încetinești și poate să o iei mai ușor. Ele ar putea indica, de asemenea, că trebuie să te oprești și să te gândești la ceva mai mult înainte de a te grăbi înainte. Dacă te trezești că îți înțepăi degetul de la picior sau te rănești de prea multe ori, ar putea fi modul Universului de a te încetini și de a te face să te gândești de două ori înainte de a merge mai departe cu ceva.
3.) Uitați de întâlnirile sau angajamentele pe care le-ați luat
Dacă uitați de întâlniri sau trebuie să încălcați angajamentele pe care le-ați luat, poate fi, de asemenea, un semn că vă supraîncărcați farfuria și poate că încercați să faceți prea mult. Deși este normal să uiți ceva din când în când, dacă acest lucru se întâmplă în mod constant sau cu lucruri importante, ar putea fi un semn că poate încerci să te înghesui prea mult în ziua ta.
4.) Te simți copleșit/ă și subapreciat/ă
Când spui da tuturor și tuturor, poate fi greu să rupi obiceiul. În cele din urmă, a face lucruri pentru a mulțumi altora și a spune mereu da tuturor, în afară de tine, te poate face să te simți sub apreciat și copleșit. Acest lucru, la rândul său, poate duce la sentimente de anxietate și vă poate face să vă pierdeți din vedere scopul. Dacă vă simțiți astfel, este important să vă uitați la programul dvs. și să vedeți ce puteți elibera și elimina pentru a vă oferi mai mult „timp pentru mine”.
5.) Lucrurile care ți-au adus bucurie nu te mai atrag
Dacă îți place să gătești, dar găsești că s-a transformat într-o corvoadă sau dacă îți place cursul de yoga, dar acum nu te poți decide să mergi, ar putea fi pentru că faci prea multe și, în consecință, ți-ai pierdut energia și entuziasmul. Dacă acest lucru rezonează și te trezești că eviți hobby-urile de care ți-ai bucurat cândva, ar putea fi un semn că trebuie să-ți faci puțin timp pentru a te odihni și a-ți reîncărca bateriile.În esență, dacă ați dat clic pe acest articol și vă întrebați dacă trebuie să încetiniți și să faceți mai puțin, probabil că este un semn că cu siguranță o faceți!
Dacă sunteți pe drumul spre epuizare, este foarte important să vă faceți timp să vă odihniți, să vă verificați și să faceți unele ajustări.
Pe termen lung, cel mai eliberator lucru pe care îl poți face pentru tine este să-ți ștergi programul de lucrurile care te împovărează și să înveți cum să spui „nu” oamenilor și anumitor sarcini din viața ta.

 

Lasă un comentariu