Orgoliul şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copii de părinți şi aduc mari suferințe

Orgoliul şi mândria strică prietenii, distrug căsnicii, despart copii de părinți şi aduc mari suferințe. Orgoliu şi mândria nu te lasă să îți manifeşti liber prietenia, să iubeşti, să ierți şi pace să împărtăşeşti. Fiecare aşteptăm de la fiecare să facă primul pasul, fără a vedea că timpul pierdut din această aşteptare face rău amândorora în cauză. Fiecare crede în dreptatea lui care până la urmă este nedreptate. Dreptatea este să ierți şi să iubeşti!
Orgoliul distruge tot ce inima sădește!
Orgoliul a rupt inimi, a sfâșiat minti, a despărțit suflete pereche, a întors lumea cu susul in jos.
Orgoliul pune stăpânire pe minți slabe lăsând amprente adânci in suflete rănite. Din orgoliu și ambiție, multe sentimente “au înflorit” ofilindu-se sau au aprins flăcări cu torțe decorate cu lacrimi.
Tot din orgoliu s-au clădit relații, familii și tot orgoliul a fost principalul vinovat in captarea sufletelor pereche.
Orgoliul dus la maxim, nu face altceva decât rău. E drept! E un sentiment ca toate celelalte, dar unul care ar trebui gestionat și condus de inima nu de minte . Mintea și inima duc lupte grele, interminabile.
Iubiți-vă inima și nu lasăti orgoliul sa va cenzureze gesturile, sentimentele și trăirile pe care le simțiți cu adevărat . Nu va lasăti inima sa va devină prizoniera in fata orgoliul.
Dați frâu liber iubirii numai așa, inimile înghețate din cauza orgoliului pot fii încălzite. Doar iubind și din iubire.
Orgoliul chiar distruge tot ce inima sădește.

 

Lasă un comentariu