7 moduri de a te proteja de atacurile psihice

A te proteja de atacurile psihice nu înseamnă doar a alunga fantomele și spiridușii, ci și să te protejezi de viața de zi cu zi, care uneori poate atrage emoții, gânduri și oameni negativi.
Mai ales dacă locuiești într-un oraș mare sau petreci mult timp în locuri aglomerate, absorbi energia din jurul tău, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Iată 7 instrumente de protecție pe care le puteți folosi:
1.) Cristale
Cristalele care susțin curățarea și resping energiile negative includ: onix negru, obsidian, cuarț fumuriu, ametist, fluorit și ochi de tigru. Folosește-ți întotdeauna intuiția atunci când alegi cristale, dar o regulă generală este că cristalele de culoare mai închisă tind să absoarbă mai bine energia negativă.
2.) Meditație cu lumină albă
Închideți ochii, respirați adânc și atent pentru a vă calma inima și mintea. Apoi, în mintea voastră, imaginați-vă o lumină albă frumoasă, strălucitoare, care vă înconjoară întregul corp. Simte lumina care te protejeaza, te incalzeste si te consola. Puteți face lumina atât de largă și de strălucitoare pe cât doriți.
3.) Arderea salviei este o practică șamanică străveche despre care se crede că ajută la îndepărtarea energiilor și spiritelor negative.
4.) Uleiuri esențiale
Uleiurile esențiale sunt excelente pentru curățare și protecție. Aplicați câteva picături de ulei de lemn de santal pe ceafă pentru curățare și protecție psihică.
5.) Baie cu sare Epsom/ Dușuri psihice
Stabilește-ți intenția, apoi umple o baie caldă cu săruri, flori, uleiuri esențiale, cristale sau orice altceva care rezonează cu tine. Pe măsură ce vă coborâți în baie, imaginați-vă că toată energia negativă este spălată. Poate chiar să ajute să faci o meditație de scanare corporală în care te concentrezi pe energia negativă care îți ridică fiecare parte a corpului. Puteți face aceeași tehnică și sub duș
6.) Tămâie
La fel ca salvia, se crede că fumul de tămâie este curățător și purificator. Puteți să vă plimbați în spațiul dvs. sau să vă plimbați în exteriorul corpului folosind fumul pentru a curăța orice energie negativă. Fii atent la ce tămâie folosești, unele pot transporta parfumuri artificiale și toxine care ar putea fi dăunătoare sănătății tale. Cel mai bine este să cumpărați tămâie cu ulei esențial pur.
7.) Amulete
Există multe amulete sau bibelouri pe care le puteți purta sau purta pentru protecție, inclusiv crucea, hamsa și ochiul rău. Indiferent dacă ești religios sau nu, aceste simboluri dețin o mare putere și energie spirituală. Alege o amuletă care rezonează pentru tine. De asemenea, vă puteți încărca amuleta în același mod în care ați încărca un cristal.

 

Lasă un comentariu