8 moduri subtile pe care natura și universul le folosesc pentru a comunica cu tine

Pământul este un organism viu, iar Natura este spiritul său. Este ceea ce dă viață, ceea ce ne-a dat viață și ceea ce o menține printr-un echilibru sacru pe care niciun om nu îl poate face. Natura comunică cu propriile sale semne, simboluri și indicii subtile. Este limbajul universal pe care toate ființele vii îl înțeleg în mod inconștient.
Creierul nostru este configurat să ignore majoritatea acestor semne pentru că „nu avem nevoie de ele” în lumea modernă în care trăim.
Chiar lucrurile pe care le putem omite sunt probabil cele mai importante mesaje din universul din jurul nostru. Aceste mesaje se găsesc în lumea naturală; o lume de care mulți dintre noi suntem deconectați.
Descoperiți cele 8 moduri pe care natura le folosește pentru a comunica cu noi:
1. Prin animale:
Suntem cu toții conectați. Toate animalele fac parte din unitatea gigantică a Naturii și uneori ea comunică prin ele. Ori de câte ori întâlnești un animal ciudat care se apropie de tine sau simți că ceva ciudat se apropie de tine, ca și cum ar trebui să însemne ceva, nu o iei de la sine înțeles.
2. Prin numere:
Nu noi am inventat matematica, am descoperit-o. Universul comunică prin geometrie, iar numerele sunt doar informații simplificate și concentrate ale figurilor geometrice. Întregul concept de numerologie se bazează pe aceasta. Fiecare număr poartă o semnificație pe care subconștientul tău o poate percepe. Acesta este motivul pentru care este important să vezi un anumit număr care apare de mai multe ori, deoarece nu este vorba despre număr, ci despre că tu îl percepi.
3. Prin vreme:
Vremea este cea mai comună expresie naturală pe care tindem să o trecem cu vederea. Acesta este „limbajul corpului” al naturii pe scară largă. Fulgerele, tunetele, norii și curcubeele, chiar și „dezastrele” naturale ne comunică ceva.
4. Prin semne vizibile:
Este cea mai percepută formă de comunicare pe care oamenii o surprind atunci când natura încearcă să ne spună ceva. O reclamă, o postare pe Facebook, numele unui bar, într-un film, o melodie la radio, o notă de la un străin, etc.
5. Prin invitații:
Acesta este un mod foarte subtil prin care natura încearcă să comunice cu tine.  S-ar putea să vi se ceară să mergeți într-un loc. Aici vei găsi un mesaj puternic din natură pe care trebuie să-l auzi. Universul ne oferă în mod constant invitații să ne adâncim drumul și să ne urmăm inimile. Și când o facem, binecuvântările sunt acordate.
6. Prin intuiția noastră:
Uneori simți că ceva nu este în regulă, alteori crezi că ar trebui să faci ceva; nu ignora aceste mesaje. Intuiția este o bucată mare de informații pe care subconștientul tău o procesează mult mai repede decât conștiința
7. Prin vise:
Atunci când visăm, subconștientul nostru este liber să ne arate mesaje pe care le suprimăm cu mintea noastră conștientă. Nu toate visele spun ceva în special, dar există vise despre care știi că au un mesaj mai profund. Cel mai simplu mod ca natura să ajungă la tine este să ai vise cu subconștientul tău ca mediator. Aceste vise sunt ca „înregistrările cu mesaje vocale” ale naturii pe care trebuie să le ascultăm după ce ne trezim.
8. Prin mirosuri:
Chiar dacă știm ce înseamnă anumite mirosuri, se întâmplă adesea să ignorăm un anumit miros doar pentru că nu semnalează o situație care pune viața în pericol. Aceste mirosuri încă mai înseamnă ceva și poartă mesaje pe care natura încearcă să ți le transmită. Ar trebui să-i asculți.

 

Lasă un comentariu