Vindecare spontană: Activarea puterilor noastre de autovindecare

15 august 2018
memento conștient

Nu doar anxietate și atacuri de panică! Stresul, autocontrolul puternic, produc aceleași molecule care ne slăbesc sistemul de sănătate. Cortizolul, (hormonul stresului adrenalinic), radicalii liberi sunt moleculele responsabile, care, atunci când sunt produși în repetate rânduri și pentru o perioadă lungă de timp, slăbesc sistemul imunitar, cardiovascular și Sistemul gastrointestinal. Acestea, printre altele, provoacă o reducere a globulelor albe din sânge și, de asemenea, cresc tensiunea arterială și ritmul cardiac, oferind oamenilor un risc crescut de a se îmbolnăvi de boli frecvente (virale, bacteriene) și cresc factorii de risc de accident vascular cerebral sau infarct miocardic. .

Este posibil să scăpăm de aceste pericole prin „reprogramarea” activității noastre mentale: să fim în armonie cu propriile nevoi și deci cu noi înșine, să fim liberi să ne exprimăm emoțiile, să râdem, să meditam, să trăim o sexualitate satisfăcătoare, să cultivăm interese și pasiuni. .

A fi creativ, a te angaja în sportul preferat promovează sănătatea, promovează stima de sine pentru umor bun, empatie.

Medicii și oamenii de știință din întreaga lume investighează un fenomen ciudat, chiar dacă este binecunoscut de toată lumea: cazurile de persoane fără motive aparent medicale vindecă boli grave.

Hipocrate (460-377 î.Hr.), recunoscut drept fondatorul medicinei, spunea: „Doctorului îi pasă, Natura vindecă”.

Medicul administrează tratamentul, Natura produce vindecare. Vom vedea în acest articol cum putem ajuta Natura (Mecanismul nostru de Autovindecare) să ne vindece.

Cum să activați procesele de auto-vindecare

William Braud a subliniat cinci pași cheie pentru a activa procesele de auto-vindecare și pentru a activa forțele naturale de reparare a corpului care au fost adoptate și modificate în lumina noilor descoperiri:

1 – Stați sau întindeți-vă într-un loc liniștit.

2 – Închideți telefonul mobil, îndepărtați tot ce vă zguduie corpul, cum ar fi inele, curele, brățări și așa mai departe.

3 – Închideți ochii și respirați profund și încet, având grijă de umflarea și dezumflarea burticii. Dupa cateva minute te vei afla intr-o stare de relaxare fizica si psihica profunda care aduce creierul in starea Alfa.

4 – Concentrați-vă pe respirație permițând gândurilor să curgă. După o duzină de respirații extinzând atenția asupra întregului corp, de parcă ai respira cu tot corpul, de parcă fiecare celulă ar respira.

5 – Vizualizați imagini mentale din ce în ce mai vii și detaliate ale corpului în perfectă sănătate, pline de lumină albă vitală care îndepărtează boala de petele și particulele întunecate.

6 – Convocați și implicați-vă cu emoții pozitive.

7 – Terminați cu ambele mâini pe centrul pieptului, la jumătatea distanței dintre stern și gât unde se află glanda tiroidă. Nu trebuie să fie tare, dar apăsați până devine mai moale.

Începe să dea o serie de bătăi precum bătaie. În același timp, respirați prin umflarea pieptului și respirația abdominală ulterioară și așa mai departe.

Acest exercițiu stimulează activarea glandei endocrine. PNEI demonstrează modul în care sistemul imunitar și sistemul endocrin sunt profund legate.

Și dacă nu am nicio problemă de sănătate?

Dacă sunteți într-o stare de sănătate perfectă, puteți încă folosi această tehnică pentru a vă face corpul vibrant de energie prin îmbunătățirea performanței fizice și a lucidității mentale.

Adevărata vindecare

Platon a afirmat că nu este posibil să se vindece doar corpul, indiferent de cunoașterea minții și a sufletului, în timp ce Heraclit a susținut că armonia ascunsă este mai puternică decât cea manifestată.
Nu trebuie să uităm niciodată că, în cazul vindecării, meritul este doar naturii și puterii interioare de vindecare pe care fiecare le are în sine. Nu putem decât să evităm împiedicarea acestui proces natural.

∼Dacă îți place articolul nostru, dă-i lui Conscious Reminder un salut mare și ajută-ne să răspândim IUBIRE ȘI LUMINĂ!∼

Vizualizat folosind Just Read

Raportați o eroare

Lasă un comentariu