Cum să-ți accesezi viața trecută folosind o oglindă „magică”

Există o mulțime de moduri în care cei care caută lucruri din viețile lor anterioare, unul dintre cele mai bune mijloace pe care le-am găsit este prin utilizarea unei oglinzi magice. Acum, înainte de a ne scufunda în toate acestea, rețineți că orice oglindă poate fi o oglindă magică, dar trebuie să lucrați pentru a curăța oglinda și camera din jurul vostru înainte de a face ceva cu ea.
Pentru a face acest lucru, curățați camera și oglinda în sine. Pentru asta, îmi place să folosesc salvie și să pătesc totul, dar și folosind apă sărată îmi înfund degetele în ea și pun câteva picături pe oglindă clarificându-mi intenția tot timpul cu voce tare. Acest lucru creează cea mai bună dispoziție pentru a merge înainte în ochii mei.
Acum, de aici, va trebui să stai unde poți vedea oglinda și să te uiți cu adevărat în ea tot timpul lucrând cu adevărat pentru a-ți limpezi mintea și să te concentrezi doar pe conectarea cu tine însuți, dar manifestată în viețile anterioare. Folosind aceeași apă sărată cu care ați atins oglinda, adăugați și o picătură pe frunte, acolo unde ar fi al treilea ochi. Acest lucru ar trebui să ajute la deschiderea lucrurilor și, din nou, amintiți-vă că asigurați-vă că păstrați intenția așa cum ar trebui să fie.
Trebuie să te confrunți cu viețile tale trecute și să vezi cine ai fost înainte să devii cine ești acum. Acum, intrând în asta, cereți oglinzii să vă arate ceva prin al treilea ochi. Poți întreba literalmente orice, dar asigură-te că prima întrebare este ceva simplă și că mintea ta este cu adevărat deschisă la tot ce urmează. Eu unul aș putea începe cu „Ce culoare am purtat marți (dacă este joi)?” Acest lucru te trage înapoi, dar nu departe, de aici oglinda va ști că merge înapoi și de acolo te poți scufunda cu adevărat în lucrurile trecute.
Odată ce ai reușit să dai înapoi puțin, întreabă oglinda despre viața ta anterioară cea mai recentă. Îmi place să întreb lucruri precum „în cea mai recentă viață anterioară care a fost culoarea mea preferată?” și de acolo să trec la lucruri precum „cum arătam” și așa mai departe. Pentru unii, acest lucru va fi văzut ca și cum se face o piesă de teatru în capul lor sau ar viziona un film cu altcineva care trăiește prin viața lor, iar pentru alții, ar putea fi fulgerări de lucruri specifice.
Când fac asta, văd adesea fulgerări de anumite culori, imagini și lucruri de acest fel. De exemplu, când a fost întrebat unde am locuit în cea mai recentă viață din trecut, mi s-a oferit imaginea în mintea mea a unei căsuțe drăguțe, care, deși puțin degradată, îmi era foarte familiară. Aceasta a fost casa mea anterioară și, în timp ce oglinda mea nu mi-a spus unde este acest loc, mi-a arătat suficient de mult încât să mă facă conștient.
Nu fi dezamăgit/ă dacă prima ta încercare cu asta nu este atât de intensă pe cât ai vrea să fie. Lucrurile de genul acesta necesită timp și trebuie să fii cu adevărat deschis față de ele pentru ca ele să funcționeze corect. Pe măsură ce lucrezi asupra ta, lucrurile vor deveni din ce în ce mai eficiente, nu renunța.

 

Lasă un comentariu