La fiecare 7 ani, cursul vieții noastre se schimbă dramatic. Iată cum

Pe măsură ce creștem în această lume, trecem prin schimbări în diferite momente ale vieții noastre. Acestea pot fi schimbări de energie din lumea exterioară sau chiar schimbări de energie personale.
Schimbările de energie din lumea exterioară sunt schimbări care au loc în corpurile cerești și ne afectează aici pe Pământ. Acestea sunt foarte diferite de schimbările de energie personale, deoarece schimbările de energie personale sunt doar schimbări în propriile noastre câmpuri energetice personale. Aceste tipuri de lucruri sunt unice pentru fiecare dintre noi și ne afectează doar ființa în ansamblu și nu pe ceilalți oameni din jurul nostru.
Tony Crisp a subliniat în multe feluri această schimbare de energie personală în felul său prin cartea sa. Această carte prezintă modul în care parcă toți ne schimbăm într-o perspectivă și un sentiment diferit de a fi o dată la șapte ani. Cine erai la 14 ani nu este cine ești acum la 21 de ani și așa mai departe. Fiecare ciclu sau schimbare este menit să ne forțeze să creștem în moduri specifice și asta este ceva ce nu putem evita.
Fiecare „șapte ani” poate fi împărțit în diferite încercări și obstacole pe care trebuie să le depășim, ceea ce este în multe privințe destul de liniștitor. Cei care sunt capabili să treacă de vârsta de 84 de ani și mai departe sunt capabili să stăpânească cu adevărat aceste schimbări. Deși s-ar putea să nu vezi în prezent locul în care te afli pe calea vieții tale, aceste schimbări sunt ghizii noștri care lucrează pentru a ne împinge mai aproape de locul în care trebuie să fim și permițând sinelui nostru superior să se apropie din ce în ce mai mult de alinierea adecvată.
Moartea este o cheie enormă pentru înțelegerea universului și a vieții. Înțelegerea morții înseamnă că devenim capabili să ne eliberăm de noi înșine, să ne eliberăm, să fim capabili să ne dăruim misterului care stă la baza existenței noastre. Importanta acestui lucru este pentru ca, daca ceea ce s-a spus mai sus este corect, atunci moartea se afla in centrul misterului vietii. Este la baza ființei noastre fizice. Se află în spatele îndemnului care îi conduce pe părinți la un fel de moarte în a se dărui noii ființe care apare, la părinții care se dăruiesc urmașilor lor.
Ciclurile de schimbare sunt împărțite în 12 zone dacă nu includeți nivelul de stăpânire la sfârșit. Deși nu toată lumea va putea atinge acel nivel de maestru, cei care se apropie sunt cu adevărat talentați. În această lume trecem prin atât de multe și a fi capabil să rămânem puternici și să permiteți vocii voastre interioare să vă ghideze este o ispravă pe care cei mai mulți nu sunt capabili să o realizeze.

 

Lasă un comentariu