Alege o mandala si vezi care este mesajul ei secret pentru tine!

Mandalele au păstrat de mult mistere în modelele lor complicate și reprezintă universul. Fiecare dintre ele are un mesaj secret diferit. Alege cea mai atrăgătoare Mandală pentru tine și apoi citește pentru a afla care este mesajul ascuns în interiorul acestui simbol budist și hindus al cosmosului metafizic.
Mandala #1: Ambițios/oasă și drept
Dacă ai ales această Mandala înseamnă că ești cineva care se străduiește întotdeauna să facă ceea ce trebuie, obținând totodată ceea ce ai nevoie din condiție. Ai obiceiul de a da totul atunci când termini o sarcină sau faci ceva amuzant pentru persoana iubită. Rareori, te simți subapreciat și ca și cum nimeni nu percepe munca grea pe care o depui.
Ești îndrumat de un simț puternic al ceea ce este bine și ce este greșit și ești întotdeauna cineva care este mereu dornic să-și asume riscuri.
Mandala #2: Onest/ă și interesant/ă
Alegerea acestei Mandale înseamnă că ești cineva care este întotdeauna sincer, indiferent cât de mult ar doare. Recunoașteți valoarea de a spune întotdeauna adevărul și sunteți cunoscut pentru opinia dvs. adevărată cu privire la toate lucrurile din viață.
Datorită onestității tale, ești capabil să formezi relații reale și de lungă durată cu cei care aleargă la tine pentru sfaturi.
De asemenea, ești cu adevărat interesant; ai cele mai bune povești de viață și ești întotdeauna talentat în a te face și o cameră plină de oameni să râdă.
Mandala nr. 3: Gânditor/tare și atent/ă
Selectarea acestei Mandale înseamnă că ești cineva care se gândește mereu la alți oameni și acordă mereu atenție nevoilor oamenilor din jurul tău. Ești mereu dornic/ă să-ți extinzi mintea și să dobândești noi abilități.
Ești mereu în fruntea lucrurilor și primul/prima care a devenit informat despre ceva. Oamenii vin la tine pentru informații și îndrumări.
Deși te înțelegi bine cu aproape toată lumea, ai capacitatea distinctă de a fi implicat într-o dezbatere activă și atentă cu cei care au puncte de vedere diferite de tine.
Mandala #4: unic/ă și imaginativ/ă
Dacă ai ales această Mandala, înseamnă că ești cunoscut pentru personalitatea ta unică și distinctivă, vei avea un efect asupra tuturor celor pe care îi întâlnești.
Ești cunoscut pentru ingeniozitatea ta, ești întotdeauna capabil să te strecori din ceva sau să poți spune povestea potrivită pentru a evita anumite obligații.
Sunteți imaginativ și sunteți capabil să vă folosiți inteligența pentru a crea opere de artă care vă reprezintă exact viața.
Mandala #5: asertiv/ă și curajos/joasă
Alegerea acestei Mandale înseamnă că ești încrezător și știi exact cum să obții lucrurile de care ai nevoie în viață. De asemenea, ești curajos și știi cum să-ți folosești curajul pentru a te dezvolta. Ești independent și știi ce vrei și dacă nu ai deja ceva, ieși și iei.
Știi cu exactitate cum să te afirmi și știi că un pic de curaj și o anumită afirmație îți vor da tot ceea ce îți dorești.
Mandala #6: blând/ă și receptiv/ă
Alegerea acestei Mandale înseamnă că ești amestecul potrivit de receptiv pentru a capta emoțiile altor oameni, dar suficient de blând pentru a răspunde în mod corect.
Datorită capacităților tale blânde și receptive, te descurci bine în mediile sociale și ai un grup imens de prieteni care te caută atunci când lucrurile devin grele.
Oamenii din jurul tău îți caută mereu sfatul, pentru că știi mereu exact ce să spui.
Cu toate acestea, nu vă confundați bunătatea cu cineva pe care îl puteți manipula greșit, vă veți ridica întotdeauna pentru dvs. și pentru alții.

 

 

Lasă un comentariu