6 semne că ai nevoie serioasă de vindecare a sufletului și spiritului tău

Când vine vorba de vindecare, există multe forme diferite de luat în considerare. Deși s-ar putea să fii sănătos din punct de vedere fizic dacă nu ai grijă de sinele tău emoțional sau spiritual, te-ai putea găsi destul de sub vreme. Indiferent dacă vă confruntați cu probleme personale legate de lucruri din trecut, datorii karmice sau altceva de genul este important să fiți conștient de propriile daune. Cu cât ești mai conștient de aceste semne, cu atât vei fi mai capabil să identifici problemele care apar în câmpul tău energetic în ansamblu.
7 semne că ai mare nevoie de vindecare:
1. Mintea ta nu își va permite să se limpezească, indiferent cât de mult ai încerca.
Când avem nevoie de un fel de vindecare, poate fi greu ca gândurile noastre să iasă corect. În loc să avem mintea limpede, avem mult stres în ființa noastră. Acest lucru creează haos în interior și nu permite energiilor noastre interioare să curgă corect.
2. Te trezești că apelezi la „obiceiuri proaste” pentru a te simți mai bine.
Dacă ai nevoie de vindecare, s-ar putea să te uiți la diferite lucruri ca un mijloc de a face față. Deși aceasta nu este o priză sănătoasă, este ceva pe care mulți oameni se găsesc să facă. Acest lucru ar putea fi ceva la fel de periculos ca abuzul de substanțe sau la fel de simplu ca să vă răsfățați puțin mai mult noaptea înainte de culcare „gustări”. Fiecare procedează la asta în felul său.
3. Te simți epuizat/ă tot timpul fără niciun motiv aparent.
Cu cât te simți mai epuizat, cu atât ar trebui să fie mai evident că ai nevoie de un fel de vindecare. Nu trecem prin astfel de lucruri fără motiv. Sigur, s-ar putea să nu poți pune degetul pe motiv, dar există unul prezent, totuși.
4. Reacționezi în mod constant la lucrurile care se întâmplă în jurul tău.
Când se întâmplă lucruri în jurul tău, nu poți reacționa corect. Fie nu ești atât de entuziasmat pe cât ar trebui să fii de lucruri pozitive, fie ești excesiv de devastat de lucrurile negative. Acesta este un steag roșu pe care nu ar trebui să-l ignori niciodată, mai ales dacă acționezi în afara normei într-un mod mare.
5. Să te concentrezi asupra lucrurilor pozitive din viață este extrem de greu.
Când avem nevoie de vindecare, mintea noastră se schimbă într-un loc negativ. Acesta este ceva cu care te vei lupta foarte mult și nu vei putea scăpa fără să te vindeci. În timp ce vindecarea la acest nivel nu va face ca lucrurile să dispară complet și ar putea exista și alți factori în joc, a te cunoaște mai bine va îmbunătăți puțin lucrurile. Cu cât te vindeci mai mult, cu atât mentalitatea ta va ajunge să fie mai pozitivă.
6. Simți că pierzi controlul asupra propriei vieți.
Cu cât acest tip de lucruri progresează mai mult, cu atât te vei simți mai scăpat de sub control. Lucrând pentru a vă relaxa mintea și a vă restabili propriile energii, deși puteți recâștiga acel sentiment de control. La sfârșitul zilei, trebuie să renunți la lucrurile pe care nu le poți schimba și, dacă nu faci asta, lași prea mult să se acumuleze înăuntru.

 

Lasă un comentariu