A murit Rona Hartner. Actrița suferea de mult timp de o boală grea

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, la plămâni și creier, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.
​Rona Hartner a fost una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de la noi din țară. La doar 50 de ani, aceasta reușise să câștige lupta cu cancerul la colon, însă la scurt timp boala a recidivat și a fost, din nou, diagnosticată cu cancer, de această dată la plămâni și creier.
Deși fanii și apropiații acesteia sperau la un miracol, Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Anunțul decesului a fost făcut chiar de sora actriței, Rinda, care a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă.
Admiratorii și prietenii Ronei au lăsat zeci de comentarii de condoleanțe, luându-și rămas bun de la una dintre cele mai mari actrițe ale României.
După o lungă perioadă în care s-a luptat cu o boală nemiloasă, Rona Hartner părea că ar fi reușit să treacă cu bine peste aceste probleme, chiar având în plan o revenire pe scenă, alături de trupa sa. Din păcate, veștile triste au venit din partea Rindei Hartner, sora artistei, care scria pe pagina artistei de Facebook:
”Buna seara la toata lumea, Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”.
Se pare că în cursul acestei zile starea artistei s-a înrăutățit, iar vestea morții sale era anunțată tot de Rinda. Aceasta avea să publice pe Facebook o lumânare, ceea ce înseamnă că, din păcate, Rona Hartner nu mai este printre noi.

Lasă un comentariu