Ai obosit să fii un burete pentru energia negativă? Iată ce trebuie să știți pentru a vă recupera starea de bine

Totul are o vibrație – mirosuri, sunete, culori, obiecte, animale, oameni. Suntem într-un ciclu energetic continuu de comunicare cu tot ce ne înconjoară și ceea ce lăsăm să ne afecteze este ceea ce devenim.
Și oricât de mult avem puterea de a afecta lumea din jurul nostru cu energia noastră, uneori se pare că pierdem această abilitate deoarece vibrația noastră devine mai scăzută și mai slabă decât sursele din jur.
În această stare devenim bureți negativi. Toată lumea caută un loc în care să-și arunce negativitatea, deoarece este foarte greu de tratat. Și când devii un tomberon de energie… ei bine, nu trebuie să spun prea multe despre asta – știi bine ce se întâmplă.
Așadar, iată cum să știți care este acel pas prea departe și cum vă puteți recupera vibrația.
1. Evitați conectarea cu oamenii prin emoții negative
Dacă ești cu adevărat apropiat de acea persoană, ar trebui să îi oferi o vibrație mai mare, astfel încât să poată ieși din acea stare coborâtă. În acest fel, nu numai că îi ajuți, dar te ajuți și pe tine însuți nefiind jos în gropi. În cele din urmă, cum poți ajuta pe cineva dacă începi să suferi de aceeași problemă ca ei?
2. Unele lucruri nu sunt responsabilitatea ta – și nu ar trebui să fie
De multe ori începem să simțim că ar trebui să rezolvăm problemele celorlalți pur și simplu pentru că aceștia s-au plâns de cât de dificile au fost pentru ei. Nimeni nu are nevoie de un rezolvator de probleme. Uneori avem nevoie de un mic impuls și de puțină încurajare.
3. Înlocuiește compasiunea
Trebuie să ai mai multă încredere în oamenii pe care îi iubești – trebuie să ai încredere în capacitatea lor, care necesită o simplă scânteie de dragoste și înțelegere pentru a ieși la suprafață. Compasiunea este o forță care promovează creșterea și legătura – simpatia este o forță care distruge persoana înainte de a primi șansa de a lupta.

Lasă un comentariu