Ce zodie esti în horoscopul celtic și cum îți influențează personalitatea acest semn

Fiecare semn din zodiacul celtic este o ființă naturală sau un animal, iar calitățile și caracteristicile sunt perfecte. La fel ca animalele spirituale, aceste semne se bazează pe credința că anumite animale sunt corelate cu comportamentele omului.
Ce zodie esti? Privește poza și vezi care este semnul tău zodiacal celtic și ce reprezintă acesta în personalitatea ta.
Cerbul (24 decembrie – 20 ianuarie)
Cerbul este un semn care este considerat a fi foarte loial și cinstit. Sunt semne nobile, care sunt extrem de mari susținători ai oamenilor pe care îi iubesc. Sunt răbdători, meticuloși și nu renunță niciodată la ceea ce aspiră.
Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)
Cei care cad sub pisică sunt considerați indivizi unici care dansează pe ritmul tobei lor. Sunt foarte intuitivi și văd lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Adesea, ei sunt considerați a fi gânditori revoluționari.
Șarpele) (18 februarie – 17 martie)
Șarpele este un semn foarte inteligent și un comunicator natural. Sunt buni la adunarea oamenilor pentru o cauză comună și sunt foarte atenți. Deoarece pot fi, de asemenea, foarte imprevizibile – uneori pot avea o latură întunecată. Nu le place să fie în dezacord sau când lucrurile nu merg așa cum sunt.
Vulpea (18 martie – 14 aprilie)
Vulpea este extrem de vicleană și vicleană. Sunt organizați și orientați spre detalii și pot vedea lucrurile într-un mod în care alții nu pot vedea. Din acest motiv, ei dau sfaturi grozave și fac parteneri extraordinari.
Vaca (15 aprilie – 12 mai)
Vaca este un individ foarte practic. Sunt stabili și de încredere și pot vedea direct printr-o minciună. Nu le pasă prea mult de schimbare și, atunci când simt că sunt împinși, pot fi destul de capricioase.
Căluțul de mare (13 mai-9 iunie)
Calul de mare este un semn foarte deschis la minte. Sunt foarte înțelegători și pot vedea lucrurile din multe perspective diferite. De asemenea, sunt foarte iubitori și afectuoși, ceea ce îi face extrem de simpatici. Majoritatea oamenilor găsesc confort în prezența lor.
Pitulicea (10 iunie-7 iulie)
Sunt persoane extrem de optimiste care încearcă mereu să vadă lucrurile dintr-un punct de recunoștință. Îi iubesc cu adevărat pe ceilalți din toată inima și își fac cei mai buni prieteni și parteneri. Și chiar dacă sunt persoane grijulii în mod natural, nu le deranjează să petreacă timp pentru ei înșiși.
Calul (8 iulie – 4 august)
Cei care sunt considerați cai sunt indivizi extrem de puternici. Sunt în mod natural competitivi și le place să fie în centrul atenției. În plus, pot fi foarte îndârjiți și nu este probabil să se retragă chiar și atunci când greșesc.
Somonul (5 august – 1 septembrie)
Cei care cad sub Somon sunt foarte introvertiți. Ei tind să rămână singuri și sunt foarte adaptați spiritual. Sunt foarte intuitivi și adesea creativi. Ei iubesc toate lucrurile centrate în jurul artei și au o perspectivă unică asupra lumii din jurul lor.
Lebăda (2 septembrie – 29 septembrie)
Lebedele le par celorlalți ca având totul împreună și din motive întemeiate, pentru că sunt foarte meticuloși. Se bucură de lucrurile mai frumoase din viață și au un ochi pentru frumusețe. Adesea, oamenii cred că sunt detașați, cu toate acestea, sunt destul de iubitoare.
Fluturele (30 septembrie – 27 octombrie)
Fluturii sunt persoane blânde și iubitoare, care se bucură de schimbare. Ei petrec mult timp în contemplație și sunt gânditori și visători profundi. Sunt, de asemenea, extrem de empatici și oameni grozavi pe care să-i ai în colțul tău.
Lupul (28 octombrie-24 noiembrie)
Ai auzit vreodată de lupul singuratic? Asta ar trebui să vă ofere o perspectivă asupra personajului Wolf. Cei care sunt lupi sunt foarte loiali oamenilor pe care îi iubesc cel mai mult, dar sunt, de asemenea, foarte atenți cu privire la cine lasă să intre. Dacă un lup te invită în haita lor, ești extrem de special pentru ei.
Șoimul (25 noiembrie – 23 decembrie)
Soimii sunt poate cel mai hotărât dintre zodiacul celtic. Când își pun ochii pe ceva, nu se vor opri la nimic pentru a-și atinge scopul. Dimpotrivă, dacă în prezent nu au ochii ațintiți pe ceva, au tendința de a pluti, așteptând ceva sau cineva care să-i captiveze.

 

Lasă un comentariu