„O relație bună este ca un pahar de vin de calitate – cu cât trece mai mult timp, cu atât devine mai bogată și mai valoroasă.” Iată cele 8 reguli de aur ale unei relații

Relația ta este atât de importantă pentru tine și, pentru a o trata cu îngrijirea de susținere de care are nevoie pentru a supraviețui pe termen lung, trebuie să urmezi aceste zece reguli de aur…
1. Onestitatea este cu adevărat cea mai bună politică
Fă tot posibilul să urmezi această regulă de aur pe care orice relație trebuie să o cunoască, deoarece consecințele de a fi mai puțin sincer sunt singuratice și dureroase. Minciuna este cu siguranță respinsă. Încrederea, odată spartă, nu mai este niciodată la fel.
2. Păstrează trecutul în trecut
Trecutul tău, trecutul partenerului tău și orice foști ar trebui să rămână acolo. Același lucru este valabil și pentru fișierul mental al comportamentului rău din trecut al partenerului tău. Lasă-l să plece sau greutatea acelui bagaj îți va trage relația în jos.
3. Dă-i partenerului mai multă libertate
Nu vorbim despre libertatea de a rătăci, dar dacă ai restricționat plecările, activitățile și prietenii partenerului tău, probabil că nu ii va mai plăcea să fie cu tine. Pentru această regulă de aur, permiteți cât mai multă libertate partenerului dvs., pentru că nu vă puteți aștepta să păstrați fericit pe cineva care este legat de tine.
4. Dă mai mult decât primești
Fii cât mai susținător posibil pentru partenerul tău pentru această regulă de aur, sau partenerul tău poate găsi sprijin în altă parte. Fii cel mai bun prieten și însoțitor al partenerului tău, precum și al partenerului tău romantic.
5. Cunoaște-ți bine partenerul
Oferă partenerului tău ceea ce îi place și are nevoie. Cunoaște-le limbajul iubirii și oferă-le dragoste în modul în care le place să o primească.
6. Gândește-te pe termen lung
Astăzi nu este locul unde vei fi peste zece ani. Încotro se îndrepta partenerul tău înainte să te cunoști? I-ai împiedicat să-și atingă obiectivele? Probabil că nu au uitat la ce au visat înainte de a te cunoaște, așa că sprijină-le atât pentru obiectivele lor viitoare, cât și pentru ale tale.
Reclame
7. Fii atent/ă la relația ta
Conștientizarea stării tale emoționale, a sentimentelor partenerului tău, a semnificației acestui moment în sfera relației tale. Într-adevăr, fiecare dintre acestea merită toată atenția noastră. Când suntem feriti de a experimenta plinătatea relației noastre, pierdem momentele minunate.
8. Stăpânește arta comunicării
Prin comunicare, înțelegem a asculta mai mult decât a-ți spune sensul.

Lasă un comentariu