Simbolismul culorii pisicilor. Află ce reprezintă fiecare culoare a pisicii

Pisicile sunt renumite pentru simbolismul care le este atașat.
Unic printre toate animalele, pisica este cel mai ușor simbolizată prin culoarea blănii, mai degrabă decât prin rasa sa.
Așa că am creat acest ghid pentru simbolismul diferitelor culori ale pisicilor. Ce reprezintă pisica ta pentru tine?
1. Simbolismul pisicii negre
Pisicile negre au adesea o reputație proastă de a fi ghinion sau de a aduce prevestiri rele. Dar, în adevăr, pisica neagră a simbolizat de mult noroc în multe culturi.
Simbolismul său negativ este adesea înrădăcinat în vindecarea tradițională și în fitoterapie, deoarece herboriștii obișnuiau să țină pisicile negre pentru a le ajuta cu meșteșugurile.
Pisicile negre simbolizează de fapt sănătatea și medicina, ceea ce înseamnă adesea că apar în jurul oamenilor care sunt foarte bolnavi pentru a le ghida prin tranziția către următoarea lor viață.
2. Simbolismul pisicii albe
O altă culoare care simbolizează norocul este albul, iar pisica albă aduce norocul din tărâmul spiritual. Mulți oameni cred că ghizii spirituali se pot manifesta sub forma unei pisici albe în momente de nevoie.
Psihicii și mediumii au o afinitate deosebită cu pisica albă, deoarece aceste feline frumoase sunt atrase de energia spirituală.
Simbolismul pisicii gri
Pisica gri are un simbolism puternic pentru cei care se confruntă cu momente dificile sau momente de tranziție.
Ele scot speranță în noi, ajutându-ne să înțelegem problemele noastre spirituale, astfel încât să putem lucra pentru a le depăși.
Al lor este un spirit de auto-îmbunătățire și de schimbare odată cu călătoria.
Pisicile cenușii sunt, de asemenea, un simbol al deciziilor dificile pe care trebuie să le luăm ca ființe umane și ne ajută să ajungem la concluzia corectă atunci când nu este clar care este alegerea corectă.
3. Simbolismul pisicii portocalii
Pisicile portocalii sunt o rasă mult mai exuberantă, care se bucură de schimbare și entuziasm.
Ele ne întăresc instinctele de conducere, conducându-ne să luăm volanul și să începem o nouă călătorie sau un nou început.
Pisicile portocalii gravitează spre cei care fac valuri, încercând să efectueze schimbări semnificative în lume. Din acest motiv, mulți ecologiști și activiști pentru climă se găsesc însoțitori într-o pisică portocalie.
4. Simbolismul pisicii maro
Pisica maro stă la celălalt capăt al spectrului, reprezentând o atitudine bazată pe pământ care preferă să facă lucrurile într-un ritm constant. Unii se bucură de viața liniștită și nu e nicio rușine în asta!
Unii oameni descoperă că, atunci când devin prea atașați de gânduri mari și visează la ceea ce ar putea fi, o pisică maro îi readuce la realitate și îi ajută să-și îngrijească nevoile înainte de a-și urmări dorințele.
5. Simbolismul pisicilor alb cu negru
Pisica alb-negru, sau pisica Tuxedo, este o emblemă a răutății și a jocului.
Reprezintă nevoia de puțină bună dispoziție în viața noastră pentru a rupe afacerea serioasă de a trăi.
Articol înrudit Semnificația vederii unei bufnițe în timpul zilei Unii cred că atunci când ne pierdem spiritul copilăriei, acesta trăiește în pisici albe și negre.
Ne amintesc să ne lăsăm liber din când în când și să ne distrăm bine câștigat.
6. Pisici cu simbolism în trei culori
Pisicile cu trei culori reprezinta o pisica care are caracteristicile tuturor celor trei culori si ceva in plus. Despre aceste pisici se spune că sunt sigure de sine și încrezătoare, curioase și capabile să se adapteze rapid la situații noi. De asemenea, se spune că sunt destul de fermecătoare și bune cu oamenii și alte animale.
Aceste pisici, mai mult decât oricare altele, pot avea o mare varietate de trăsături de personalitate care reflectă oamenii de care sunt cel mai atașați și cu care petrec timpul.
Personalitățile lor se schimbă adesea pe măsură ce dispozițiile și atitudinile proprietarilor lor se schimbă.
7. Pisicile tigrate
Aceste pisici simbolizează o pisică familiară sau un ghid spiritual al pisicii. Aceste tipuri de pisici sunt, de asemenea, cunoscute ca protectori pentru pisici și aduc noroc, prosperitate și bucurie celor care le iubesc. Portocaliul și peticele albe reprezintă puritatea, în timp ce se spune că pisoii negri sunt văzători de pisici care au capacitatea de a privi în viitor.
Ele văd atât cu inima, cât și cu ochii și vă pot oferi o imagine adevărată a cine sunteți cu adevărat.

Acesta este un material tradus Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu