Un pahar cu apă sărată și oțet va detecta energiile negative în casa ta

Energia nu este doar aura din jurul nostru care ne face să ne conectăm la alți oameni. Nu doar oamenii vă pot oferi vibrații pozitive sau negative; poate fi și materie. Obiectele și locurile pot păstra energie și le putem simți și mult mai târziu în timp.
Trebuie să fi experimentat, măcar o dată, o emoție bruscă și puternică când intri într-o cameră. Ar putea fi ușoară, fericită și fermecătoare, care te-ar face să te simți bine și pozitiv, sau poate fi o senzație întunecată și ciudată, de ceva nepotrivit, care te-ar lăsa confuz și puțin mai jos decât înainte să intri în cameră.
Vă sună cunoscut? După cum am spus, ni se întâmplă fiecăruia dintre noi și de obicei o respingem ca pe o imaginație hiperactivă sau găsim cumva o scuză care să explice acest sentiment brusc copleșitor. Dar adevărul este că o astfel de experiență nu este o născocire a imaginației noastre și nu se întâmplă pentru că a fost „ceva nu prea în regulă cu cafeaua de dimineață”.
Ceea ce experimentați în astfel de cazuri este energia reziduală care se lipește de obiecte. Sună puțin nebunesc, nu? Cum poate energia să se lipească de lucruri? Dar știați că obiectele neînsuflețite, oamenii și chiar spațiul gol pot reține energie, sau mai degrabă reziduul energiei inițiale care s-a simțit în apropiere? Energia se poate atașa de orice și de oricine și poate rămâne acolo mulți ani, dacă nu este curățată.
După cum probabil știți, s-a demonstrat cu succes că energia noastră emoțională are un efect concret și care poate fi înregistrat asupra apei. Când strigăm la cei dragi, energia noastră negativă are un impact asupra apei din corpul lor, așa că ați putea dori să evitați acest lucru în viitor. Oricum, din aceste cunoștințe, putem face un experiment simplu care poate elimina energia proastă din casa ta.
Ai nevoie doar de câte 2 linguri de oțet alb și sare granulată și 16 uncii de apă filtrată. Doar amestecați totul bine timp de cel puțin un minut într-un pahar transparent și lăsați-l într-un loc unde vă petreceți cea mai mare parte a timpului.
Lăsați-l netulburat o zi întreagă. Ai observa că sarea ar crește în pahar, iar când se oprește, înseamnă că a captat toată energia negativă din apropiere. Puteți repeta acest lucru și pentru alte camere.

Lasă un comentariu