Testul simbolurilor ciudate vă va dezvălui mesajul pe care vi-l transmite Universul în acest moment. Alegeți și descoperiți

Setează-ți intenția și apoi alege care simbol (1 – 9) iese cel mai mult în evidență pentru tine. Mergi cu primele tale instincte. Vezi mai jos care este mesajul tău:
Daca ai ales 1:
Este timpul să lăsați totul să plece și să vă acordați încrederea universului. În loc să încerci să lupți împotriva a ceea ce este, pur și simplu fă un pas înapoi și permite-ți să mergi cu ritmul și fluxul vieții. Sunteți chemat acum să încetați să vă împingeți drumul înainte și să acceptați momentul prezent și ceea ce este. Următorul tău pas ți se va dezvălui atunci când vei fi calm, nemișcat și concentrat pe adevărata ta intenție. Evitați să luați decizii pripite, mediați și lăsați liniștea să vă ghideze.
Daca ai ales 2:
Granițele nu sunt un lucru rău dacă sunt construite în mod conștient și cu intenție ghidată. Este timpul să puneți unele dintre aceste limite pentru că prea mult dintre voi sunt împrăștiați! Având granițe clare, îți oferi vieții o mică structură și îndrumare, care este exact pe care trebuie să te concentrezi acum. Trebuie să vă concentrați pe asumarea responsabilității pentru lucrurile care nu vor fi planificate și să încetați să vă răspândiți timpul și energia printre oameni și situații care nu vă mai servesc scopului superior. Este timpul să faceți un inventar, oricât de descurajantă ar suna, va fi cel mai mare aliat al tău chiar acum. De asemenea, este momentul perfect pentru a curăța casa pentru a reduce dezordinea.
Daca ai ales 3:
Esti pe drumul cel bun! Deși lucrurile s-ar putea să nu vă fie întotdeauna clare, acest mesaj este pentru a vă anunța că totul va fi bine! Acum mergi pe calea ta cea mai înaltă și, deși s-ar putea să ai multe întrebări, Universul te anunță că ești ghidat și îngrijit. Aveți încredere că totul va funcționa perfect și cu un timp divin. Nu este nevoie să vă faceți griji pentru viitor sau trecut, pur și simplu rămâneți prezent în fiecare moment și urmăriți magia vieții voastre se desfășoară! Dacă aveți o decizie importantă de luat, să știți că răspunsul la decizia dvs. va fi livrat astăzi printr-un mesaj sincronic.
Daca ai ales 4:
Este timpul să renunți la trecut. Prea mulți dintre voi sunt blocați pe ceea ce a fost, mai degrabă decât să priviți acum. Deși este important să te întristezi și să-ți lași timp să te vindeci, nu există niciun beneficiu să-ți spui din nou și din nou aceleași povești vechi. Lăsați trecutul acolo unde este și priviți înainte acum. Ești chemat să iei momentul prezent în mâinile tale și să faci din el tot ce poți. Puterea este în mâinile tale de a schimba viitorul și singurul mod în care poți face asta este schimbându-ți conștientizarea în momentul prezent. Pentru a elibera trecutul, încercați să-l notați sau să vă încredințați unui prieten, acordați-vă o ultimă șansă de a repeta vechile emoții și apoi lăsați-l să plece. Nu vei putea avansa până nu o faci.
Daca ai ales 5:
Lucrurile merg înainte rapid și este timpul să ne stabilim niște obiective și intenții noi! Viața s-a mișcat într-un ritm rapid și se pare că lucrurile iau în sfârșit avânt, ce moment perfect pentru a-ți stabili niște obiective noi pentru acest nou capitol al vieții tale. Începeți prin a intra înăuntru și a afla ce este cu adevărat dorința inimii voastre. Notează lucrurile care te fac fericit și apoi mergi! Deși rezultatele s-ar putea să nu fie instantanee, gândește-te la gândurile tale ca la un bumerang, care trage direct în ceruri. În timp ce aștepți să revină la tine, continuă să-ți stabilești gândurile și intențiile pozitive. Mesajul Universului este clar – stabiliți-vă intențiile acum pentru că acestea vor fi livrate!
Daca ai ales 6:
Sunteți concentrat prea mult pe exterior, mai degrabă decât să priviți în interior. În adâncul inimii tale se află răspunsurile la toate întrebările tale, dar dacă nu-ți liniștiți mintea, cum le puteți auzi? Capul tău este plin de dezordine și mintea ta este confuză, șterge gândurile din farfurie doar pentru o clipă și privește înăuntru. Mediază, mergi la plimbare, calmează-ți mintea și reconectați-vă cu Divinul. Spiritul vă cere să căutați răspunsuri în interior, în loc să căutați indicii sau semne externe. Acum este timpul să deveniți în sincronizare cu Universul și cu tot ceea ce vă deține și singurul mod în care puteți face acest lucru este reflectând în interior. Monitorizează-ți gândurile astăzi, dar încearcă să nu le implici sau să le judeci, întoarce-te la sinele tău de bază și fii conștient de când ego-ul tău este în joc.
Daca ai ales 7:
Ați muncit din greu și acum este timpul să vă jucați, să vă odihniți și să vă relaxați! Fă-ți puțin timp din zi pentru a te bucura de soare și pentru a-ți reaprinde copilul interior. Faceți ceva spontan sau planificați o aventură sau o călătorie în străinătate. Ai multe de învățat de pe urma zilei tale pentru a face ceva care este complet plăcut. Nu te simți vinovat pentru că despre asta este viața! Recompensează-ți corpul cu niște alimente curate, organice, răsplătește-ți mintea cu o stimulare distractivă și răsplătește-ți inima cu bucuria prietenilor și familiei tale. Adesea uităm puterea zâmbetului și puterea râsului. Indiferent de situația ta externă
Mențiunea este, amintiți-vă că găsirea bucuriei în orice poate face o lume bună pentru dvs. și pentru restul lumii.
Dacă ai ales 8:
Este timpul să ne conectăm. Să te conectezi cu cei din jurul tău, să te conectezi cu sinele tău și să te conectezi la natură. Nu sunteți singuri, faceți parte din marea rețea a Universului și trebuie să vă amintiți că fiecare, fiecare lucru – plantă, animal sau altfel este conectat printr-o forță mai mare. Îl poți simți, uneori chiar îl poți vedea, dar acum este timpul să-l pui în practică. Scoateți masca pe care ați purtat-o și permiteți-vă să faceți o legătură reală, adevărată. Începe cu tine însuți și apoi explorează în exterior. Conectează-te cu plante, animale și apoi, în sfârșit, vei fi gata să faci o conexiune reală cu ceilalți. Dacă întâmpinați probleme de relație sau probleme la locul de muncă, este posibil ca tot ce trebuie să faceți este să vă conectați. Încearcă să vezi lucrurile din punctul lor de vedere. Ieșiți din ego-ul vostru, în conștiință și întrebați cum mă pot conecta la această situație pentru a aduce binele cel mai înalt?
Dacă ai ales 9:
Acesta este un semn din Univers că tot ce trebuie să faci a fost făcut și acum poți să stai pe spate și să te bucuri de roadele muncii tale. Universul vrea să-ți mulțumească pentru că ești tu și pentru că ai răspândit mesajul conștiinței altora. Ești un adevărat profesor spiritual care i-a îndrumat pe mulți și acum este rândul tău să ți se dea un dar. Desigur, acest dar nu este materialist, este mult mai bun decât atât. Este darul cunoașterii. Acum vi se acordă darul de a ști că viața este frumoasă și totul este aici pentru a vă permite să creșteți, să predați și să iubiți. Nu există bine și rău sau bine sau rău, doar există. Ați crescut mult în ultima perioadă și acum este timpul să o transmiteți mai departe. Adresați-vă unui prieten care are nevoie, scrieți un blog, plantați un copac, comunicați-vă lumii lecțiile fără alt motiv decât pentru a ajuta la extinderea conștientizării conștiente.

 

Lasă un comentariu