5 moduri simple de a crea o karmă bună

Karma este o înțelegere destul de universală că orice fel de energie pe care îl pui în univers este destinat să revină la tine de zece ori.
Deci, cu cât eliberați mai multă energie negativă în lume, cu atât mai multă energie negativă se va întoarce spre voi și, practic, vă va distruge viața. Așadar, pentru a ne menține karma bună ridicată, putem recurge la încercarea acestor cinci metode semnificative pentru a o stimula.
1. Practică recunoștința
Bunătatea este una dintre cele mai bune metode pe care le-ați putea practica pentru a obține unele dintre cele mai bune karme pentru a vă întoarce. A fi pasionat de ceilalți este, de asemenea, o modalitate bună de a exersa să fii atent față de ceilalți.
2. Încearcă să meditezi
Meditația ne oferă spațiul necesar pentru a contempla lucrurile pe care le putem îmbunătăți. De fapt, meditația vă poate ajuta să găsiți claritate în a fi amabil și pasionat față de ceilalți.
3. Ajută-i întotdeauna pe alții
Dacă vi se prezintă vreodată ocazia de a ajuta pe cineva care are nevoie, profitați de ea. Aceasta este probabil una dintre cele mai bune metode pe care le poți practica pentru a avea o karmă cu adevărat bună în viața ta.
4. Practică onestitatea
A fi sincer este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am putea face pentru ca noi să avem o karmă bună. Dacă sunteți cineva care de obicei minte tot timpul, atunci nu ar trebui să vă așteptați ca alții să dorească să vă spună adevărul.
5. Găsiți un scop în viață
Unul dintre ultimele lucruri pe care le-ai putea face pentru a avea o karmă bună în lumea ta este să găsești ceva care să-ți dea un scop în viață. Acest scop ar putea fi orice varietate de lucruri, atâta timp cât ajută oamenii, te ajută pe tine însuți și ajută orice altceva doar prin existență.

 

Lasă un comentariu