Cum să faci pe cineva să se gândească la tine prin telepatie. Exercițiul care dă rezultate garantat

Oricine poate dezvolta abilități psihice. Este puterea care este prezentă în noi toți, dar unii oameni dețin controlul asupra ei. Credeți sau nu, puteți dezvolta și aceste abilități. Cel mai simplu mod de a încerca este să faci pe cineva să se gândească la tine fără să-l suni.
Trebuie să te gândești cum să faci pe cineva să se gândească la tine telepatic?
Ei bine, poți să o faci sau oricine o poate face. Adevăratul ingredient este încrederea; crede în abilitățile tale de a vedea de ce ești capabil.
Există multe exerciții care vă pot îmbunătăți puterea telepatică. Aici, am oferit un exercițiu simplu care vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv.
Exercițiu: Trimiteți mesajul telepatic cuiva să vă sune:
Poți face pe cineva să te sune gândindu-te continuu la el. Dacă sunt suficient de sensibili, îți vor prinde semnalele energetice și vor începe să se gândească și la tine. Pentru a verifica dacă ați trimis cu adevărat mesajul telepatic, ce poate fi mai sigur decât un apel telefonic de la aceeași persoană?
Iată câțiva pași simpli pentru a o face:
1. Decide pe cine vrei să suni. Persoana ar trebui să vă fie prietenă, dar nu ar trebui să vă vorbească în mod regulat; nu ar trebui să fie fostul tău sau persoana care nu mai vorbește cu tine.
2. Inițiază exercițiul de respirație: inspiră și numără până la patru, ține-ți respirația și numără până la patru, iar la sfârșit, expiră și numără până la opt. Acest lucru vă va relaxa și vă va limpezi mintea.
3. Repetați exercițiul de mai sus de încă două ori.
4. Claritatea și concentrarea sunt necesare pentru a face următorii pași.
5. Închideți ochii și imaginați-vă un ecran de film.
6. Cu ochii minții, vezi că stai pe o peluză mare verde, ai șapte baloane de următoarele culori: roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet și indigo. Începând cu balonul roșu, îi lași în aer unul câte unul în așa fel încât atunci când unul dispare pe cer, îl eliberezi pe altul.
7. Când toate baloanele au dispărut, vezi ecranul de film în care un telefon este plasat într-un colț și prietenul tău este prezent în alt colț.
8. Vizualizează că prietenul tău ridică telefonul și îți vorbește fericit. Prietenul tău te întreabă cum ești.
9. Repetați acest experiment timp de cinci zile consecutive în același timp; cu siguranta vei obtine rezultatele.

viu posibil. Făcând acest lucru, le veți trimite un semnal telepatic.

Lasă un comentariu