5 moduri simple de a debloca cea mai importantă PUTERE a sufletului tău. Iată cum

Sufletul uman este capabil de multe lucruri. Suntem de fapt mult mai puternici decât ai putea crede că suntem. Cu toate acestea, trebuie să vă canalizați cu adevărat energia pentru a vă debloca adevăratele puteri. Oamenii de știință susțin că intuiția este cea mai înaltă formă de inteligență. Ei o descriu ca pe o sursă de informații care nu poate fi procesată suficient de repede de mințile noastre conștiente. Cu toate acestea, alte părți ale creierului înțeleg mesajul. Aceasta este ceea ce are ca rezultat senzația intestinală, deja vu sau alte intuiții.
Este această parte a creierului tău pe care șamanii și psihicii o folosesc. Ei fac asta pentru a comunica cu ghizii spirituali și pentru a dezvălui informații de la nivelurile superioare de conștiință. Dacă doriți să vă deblocați complet intuițiile spirituale, faceți aceste 8 trucuri.
1. Meditează
Pentru a intra într-o stare calmă și relaxată, meditația este o modalitate excelentă de a începe.
Făcând acest lucru, conectează-te la sinele tău spiritual și deconectează-te de forma ta fizică. Concentrează-te pe respirația ta, pe lucrurile care se întâmplă în jurul tău și pe al treilea ochi.
2. Trăiește în prezent
De multe ori devenim obsedați de lucruri care nu contează. S-ar putea să fim obsedați de ceva ce s-ar putea întâmpla în viitor sau am putea fi, de asemenea, îngrijorați de ceva ce s-a întâmplat deja.
Ambele condiții de gândire vă pot perturba contactul spiritual, așa că trăiți în prezent.
3. Folosește-ți simțurile
Pentru a practica consolidarea intuiției, faceți verificări ale realității pe parcursul zilei.
Vedeți, mirosiți, auziți gustul și atingerea pot merge mult mai departe decât credeți. S-ar putea chiar să dezvăluie multe pe care nu le-ai observat niciodată.
4. Ai încredere în sentimentele tale
Dacă te stresezi din cauza unei situații, ai mereu încredere în sentimentele tale.
Indiferent dacă este vorba de o decizie mică sau de una mare, a avea încredere în intestinul tău este unul dintre cele mai proeminente semne că îți deblochezi intuiția.
5. Simțiți vibrațiile
Când lumea spiritelor încearcă să-ți spună ceva, de obicei o fac trimițând vibrații ascuțite în sus.
Stai complet nemișcat și concentrează-te asupra acestor vibrații. Cu cât încerci mai mult, cu atât le simți mai mult.

Lasă un comentariu