Dacă iubești pe cineva, spune-i azi pentru că ziua de mâine nu este promisă nimănui

Mâine nu este promis. Ai putea muri în orice moment în orice circumstanță și lucrurile pe care nu le-ai spus niciodată nu vor fi împărtășite din acel moment. Când vine vorba de cei care sunt importanți pentru noi, trebuie să ne asigurăm că știu ce simțim pentru ei. Indiferent dacă îți recunoști dragostea față de cineva cu care vrei să fii romantic sau îi amintești mamei tale că apreciezi tot ce a făcut ea pentru tine, nu te mai abține.
Chiar acum, în acest moment, trebuie să spui ceea ce vrei să spui și să încetezi să te mai reții și să te închizi în tine. Totul s-ar putea schimba peste noapte și asta nu este o exagerare. Oamenii la care ții nu sunt nemuritori și dacă ai primi un telefon mâine spunând că partenerul tău își poate pierde viața, ce ai simți nevoia să le spui în ultimele lor momente? Oricare ar fi acel ceva, du-te să-l împărtășești cu ei acum.
Viața este trecătoare și din momentul în care ne naștem ne îndreptăm spre moarte într-un fel sau altul. În timp ce unii oameni trăiesc mai mult decât alții, toți trecem la un moment dat.
Nu mai ascunde iubirea ta și începe să o împărtășești lumii. Oamenii la care ții cel mai mult trebuie să știe cum te simți. Cine știe, poate că așteaptă să vorbești și să spui ceva. Împărtășirea sentimentelor îți poate schimba cu adevărat viața.
Sigur, s-ar putea să nu fie întotdeauna ușor, dar va fi întotdeauna benefic. Ești capabil de mult mai mult decât îți dai seama. Viata e scurta. În timp ce 50-90 de ani ar putea suna ca o mulțime, cu fiecare an care trece pare că timpul se accelerează. Anii, când eram mai tânăr, păreau să dureze o veșnicie să trec peste, dar acum, în ceea ce par a fi doar câteva luni, trecem mereu într-un nou an.
Apreciază oamenii care te apreciază și iubește oamenii pe care îi iubești. Viața ta nu ar trebui să fie irosită reținându-te și refuzând să vorbești pentru tine și pentru inima ta. Ești cu adevărat capabil de mult mai mult decât îți dai seama.

 

Lasă un comentariu