Aveți semne din naștere? Iată ce ar putea ele să însemne

Interpretarea semnelor din naștere a fost practicată în întreaga lume, fiecare cultură având anumite credințe în jurul lor. Acolo unde aveți aceste marcaje vă poate spune multe despre punctele voastre tari, punctele slabe și provocările cu care vă veți înfrunta pe calea voastră unică.
Semn de naștere pe cap
Pe ceafă, aceasta poate reprezenta o slăbiciune a voinței și necesitatea unor eforturi speciale pentru a crește intenția.
Pe partea dreaptă, ai putea avea o carieră distinctă în funcții publice sau în alte poziții de profil înalt.
În partea stângă, poate fi un semn rău de lipsă de bogăție și ghinion în relații.
Pe Frunte
Dacă se află în partea dreaptă a sprâncenei, înseamnă o minte grozavă care este capabilă să realizeze lucruri mărețe. Vei fi influent în mediul academic; ești un gânditor profund și original. În partea stângă, semnalează extravaganța și lipsa de responsabilitate. În centru, înseamnă că ești deosebit de atractiv ca persoană și nu vei avea lipsă de pretendenți eligibili pentru toată viața.
La Ochi
In jurul sau pe ochiul drept, asta inseamna ca vei intra in bani pe care nu trebuia sa ii castigi. Modul în care te descurci cu acești bani va avea un efect profund asupra cine devii ca persoană. În jurul ochiului stâng sau pe ochiul stâng, înseamnă pe cineva care ar putea fi un „femeitor” sau „mâncător de bărbați”.
La urechi
Un semn excelent, asta înseamnă că vei reuși datorită simțurilor tale ascuțite și inteligenței tale acute. De asemenea, prevestește multe secrete pe care va trebui să le păstrezi pentru alții.
Pe obraz
În dreapta, simbolizează angajamentul și impulsul în lucrurile de care ești pasionat. Va iesi in munca ta, dar si in hobby-uri, viata de familie si situatii sociale cu prietenii. De asemenea, înseamnă că vei avea relații puternice, sănătoase și te vei îndrăgosti.
În stânga, indică faptul că vei suferi dificultăți financiare în timpul vieții tale care te vor duce la deznădejde și depresie.
Articol înrudit Semnificațiile formei semnului de naștere – Marcaje umane fascinante Va fi o provocare semnificativă pe care ar trebui să vă pregătiți să o faceți.
Pe nas
Indică o persoană creativă și sârguincioasă care are o dedicație pentru meșteșugul său. Adesea, artiști și animatori prin natură, mai degrabă decât prin ambiție.
Indică, de asemenea, o personalitate imprevizibilă. Ajută la puterea expresiei artistice din interior și îi face pe acești oameni grozavi să fie în preajmă – până când nu mai sunt atât de grozavi pentru a fi în preajmă.
Pe buză
Semnifică pe cineva cu carisma – un vorbitor talentat, cu puteri de persuasiune care poate ține publicul pe marginea scaunelor lor.
Semnificația părului
Acest tip de marcare vă lasă părul gri sau alb. Reprezintă marea ta înțelepciune interioară. Vei fi un far de cunoștințe și de sfaturi pentru cei suficient de norocoși să te cunoască bine. Adesea, aceste dungi și urme de păr alb sunt semne ale vrăjitoarelor (cele bune, de altfel).
Semn de naștere pe gât
Pe partea din față a gâtului, aceasta indică sănătate și vigoare. Ai o conexiune sigură cu corpul tău fizic, astfel încât să poți urma o carieră în fitness, modeling sau atletism. Acest lucru poate indica în schimb forța mentală, simbolizând un intelect falnic și un mare potențial academic.
Semn de naștere pe spate
Nu ești legat de ego-ul tău atunci când alții au ceva de oferit. Știi că modul tău de a face lucrurile nu va fi întotdeauna cel mai bun mod, așa că poți primi sugestii de la alții și te poți simți bine să te răzgândești asupra unui subiect odată ce îți dai seama că ai greșit.
Semn de naștere pe picior
Simbolizează o lipsă de independență, un sentiment că vei fi mereu dependent de ceilalți, chiar dacă ești capabil să fii incredibil de puternic pe cont propriu. Alte semnificații ale locației semnului de naștere a piciorului:
Pe mână
Prevestește bani, bogăție, lux și prosperitate atunci când sunt prezente pe fiecare mână. De asemenea, poate prefigura o familie numeroasă cu un viitor strălucit.

Lasă un comentariu