Unicul loc din România în care s-ar fi arătat Dumnezeu. Unde este acest loc si ce s-a ales de el

Acum mai bine de şapte decenii, într-un sat aşezat printre dunele de nisip din Lunca Dunării, un cioban pe nume Petrache Lupu susţinea că l-a văzut pe Dumnezeu. „Minunea“ de la Maglavit a adunat mii de oameni care au venit acolo din toate colţurile ţării pentru a se ruga Celui de Sus.
În vara anului 1935, vestea că Dumnezeu i s-a arătat ciobanului s-a aflat în câteva zile în toată regiunea, din sat în sat, până când a străbătut toată ţara. Oamenii n-au mai stat pe gânduri şi au plecat în pelerinaj către locul în care „Moşul“, aşa cum îi spunea Petrache Lupu Creatorului, a coborât pe pământ şi i-a vorbit. Creştinii veneau să se roage în acest loc, să-şi vindece sufletul sau trupul şi să sărute pământul sfinţit.
Mulţi oameni s-au vindecat ca prin minune
Comuna Maglavit, aflată la 10 kilometri de Calafat, a fost în scurt timp împânzită de mii de oameni, care aşteptau cu nerăbdare să păşească pe „pământ sfânt“ şi să asculte povestea oierului care l-a întâlnit pe Dumnezeu.
În lume, în diverse zone se vorbește despre aparițiile Maicii Domnului sau ale unor sfinți, dar niciodată ale lui Dumnezeu însuși. Și cu toate astea, lumea e puțin atrasă în raport cu ceea ce se întâmplă afară!

 

Lasă un comentariu