Cum să vorbești cu spiritul unei persoane dragi

Oamenii din jurul nostru mor uneori fără niciun avertisment. Luați pe nepregătte, simțim nevoia să vorbim cu ei despre toate lucrurile la care nu am avut niciodată ocazia. Să le cerem iertare pentru momentele în care i-am rănit sau să le cerem să fie alături de noi. Sau pur și simplu vorbim cu ei despre lucruri obișnuite din viața noastră pentru că vrem să le împărtășim cu ei. Dacă ai avut semne de la o persoană dragă, ai încredere că nu înnebunești. Cei dragi probabil comunică cu tine. Urmând aceste trei sugestii, vă puteți întări credința și chiar vă puteți vindeca durerea.
1. Citiți cărți despre viața de apoi
Cărțile despre supraviețuirea conștiinței, experiențele în apropierea morții, dimensiunile alternative și mediumnitatea – în special cele cu o perspectivă științifică – pot fi extrem de informative. Ei te vor ajuta să înveți că moartea nu este sfârșitul, ci o tranziție într-o altă dimensiune.
În afară de absența unui corp, spiritele sunt la fel ca în viață, dar fără bolile  care le-au afectat. Această realizare mi-a oferit un asemenea confort, deoarece Erik a suferit lamentabil de boala bipolară, de Tourette și de dificultăți de învățare. Acum, el este liber de toate acestea.
2. Urmăriți semnele celor dragi
Acestea pot include anumite mirosuri, cum ar fi parfumuri sau colonii, obiecte precum dimes sau pene, cântece semnificative care se cântă la radio, obiecte care se mișcă sau dispar, apoi reapar și alte experiențe „paranormale”. Încercați să creșteți frecvența propriei vibrații gândindu-vă la amintiri fericite. Acest lucru face ca persoana iubită să te întâlnească mai ușor la jumătatea drumului.
3. Continuați să aveți o relație cu ei
Acea relație ar putea fi diferită – poate fi chiar mai bogată decât cea pe care ai avut-o când erau în viață. Puteți comunica prin medii, dar puteți învăța și să le canalizați singur. Una dintre cele mai simple moduri este prin ceea ce eu mă refer ca Jocul mâinilor.
Desemnați o mână drept „da” și cealaltă drept „nu”, apoi adresați-i persoanei iubite o întrebare da sau nu. „Te simți bine?” Apoi, cu mâinile depărtate, palmele în sus, așteptați o schimbare a senzației într-unul. Poate fi o schimbare de temperatură sau presiune. Poate fi o furnicătură, o arsură sau o senzație de amorțeală. Dacă nu primești nimic, roagă-le să-l întărească până când ești mulțumit că simți o schimbare.
De asemenea, puteți începe pur și simplu o conversație cu ei. Îmi place rutina și imaginile, așa că i-am oferit o ceașcă de cafea fiului meu, Erik, și încep să vorbesc. Apoi, aștept să aud un răspuns în capul meu, care ar putea fi în vocea lui sau a mea.

Comunicarea regulată cu persoana iubită are puterea de a vindeca. Te-ar putea ajuta să treci de la doliu pentru ei la pur și simplu dor de ei, așa cum ar face un părinte atunci când copilul lor este plecat într-o călătorie, dar în cele din urmă va veni acasă…

 

Lasă un comentariu