6 semne că îngerii tăi sunt prezenți

Cu toții avem îngeri păzitori și, deși s-ar putea să nu-i poți vedea, ei se fac cunoscuți în moduri destul de specifice. Indiferent dacă ți se trimite un avertisment sau ți se aduce aminte de locul în care te afli în viața ta, îngerii tăi îți vor vorbi.
Mai jos voi trece peste câteva semne care ar putea indica că îngerii tăi sunt alături de tine. Acestea sunt semne că nu ești singur și că cei trimiși de univers să rămână cu tine nu te-au eșuat. Prezența lor în sine ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a te ține să împingi prin toate aceste lucruri pe care lumea îți aruncă în cale.
1. Găsești o mulțime de bănuți.
Când îngerii le este dor de noi sau vor să ni se amintească de prezența lor, uneori aruncă bănuți jos de sus. Deși acest lucru poate suna prostesc, este ceva pe care mulți oameni îl experimentează. Acestea fiind spuse, uneori, sunt bănuți în loc de bănuți, dar este aproape întotdeauna o monedă.
2. Auzi voci inspiratoare.
Uneori, îngerii noștri ne vorbesc într-un sens literal. Ei împărtășesc un pic de îndrumare sau pur și simplu ne dau un memento că facem tot posibilul. Aceste voci apar în momentele cele mai neașteptate și ne trec prin cele mai rele momente.
3. Simți un țiuit în urechi.
Mulți oameni pretind că experimentează țiuit în urechi atunci când îngerii lor sunt cel mai aproape de ei. Deși nu toată lumea se confruntă cu acest tip de lucruri, cei care o fac au remarcat, de asemenea, că aud muzică care sună ca și cum ar fi de natură angelică. Te-ai confruntat vreodată cu așa ceva?
4. Tot observați anumite tipuri de animale.
Îngerii noștri se pot manifesta sub diferite forme, uneori acele forme sunt animale. Dacă continui să vezi anumite tipuri de animale, ai putea să te uiți la îngerii tăi când îi observi. Ei sunt doar cu ochii pe tine.
5. Continui să vezi fluturi.
Fluturii sunt un semn de la îngerii noștri că trebuie să facem schimbări în viața noastră, astfel încât să putem deveni mai aliniați cu sinele nostru cel mai adevărat. Ele ne amintesc că suntem în mijlocul unei transformări și suntem în drum spre un loc special. Funcționează literalmente pentru a ne ghida așa cum fac îngerii noștri.
6. Continui să mirosi lucruri specifice.
Când simțim mirosuri pentru care nu putem găsi raționamentul din spate, ar trebui să presupunem că mirosul în sine vine de la îngerii noștri. De exemplu, s-ar putea să mirosi ceva înflorit când te descurci bine pe calea ta în această lume. În timp ce acestea pot varia, raționamentul lor va fi destul de clar atunci când sunt prezenți.

Lasă un comentariu