Cum să contactezi pe cineva spiritual și să-l faci să se gândească la tine

Când vrei să te conectezi cu cineva care este departe spiritual, există câteva lucruri pe care le poți face.
În primul rând, încearcă să te relaxezi și să-ți eliberezi mintea. Apoi, concentrează-te pe persoana cu care vrei să te conectezi. Vizualizează-le în mintea ta și imaginează-ți că vorbești cu ei. De asemenea, poate doriți să meditați și să vă concentrați asupra persoanei respective.
Acest lucru vă poate ajuta să vă limpeziți mintea, să vă faceți mai calm și mai deschis față de prezența lor și vă poate permite să vă conectați cu ei în mod corect.
Dacă doriți să faceți un pas mai departe, poate doriți chiar să încercați o muncă psihică sau un lucru energetic. De exemplu, ați putea încerca să utilizați un pendul sau un cristal conectat la persoana cu care doriți să comunicați.
În timp ce faci asta, concentrează-te asupra individului și încearcă să-i simți prezența. În timp, s-ar putea să descoperi că conexiunea ta devine mai puternică și mai ușor de întreținut.
Cum să comunici spiritual cu cineva
Odată ce ați stabilit o conexiune cu cineva, există câteva moduri diferite prin care puteți comunica cu acesta.
O modalitate este să le pui întrebări în mintea ta și apoi să aștepți un răspuns.
De asemenea, puteți încerca să utilizați scrierea sau desenul automat pentru a primi mesaje de la persoana la care încercați să ajungeți.
O altă opțiune este să faci niște lucrări de vizualizare și să încerci să le vezi în mintea ta.
De asemenea, poți să meditezi, să te concentrezi pe energia lor sau să petreci timp conectându-te cu ei și concentrându-te pe ceea ce vrei de la ei.
Cu timpul și practică, ar trebui să stabiliți o conexiune clară și puternică cu persoana la care încercați să ajungeți.

Lasă un comentariu