Ai cu adevărat un dar spiritual? Ai grijă la aceste 7 semne!

Universul poate să vă trimită semne și mesaje, încercând să vă avertizeze cu privire la această chemare superioară. Cu toate acestea, doar un procent foarte mic este de fapt conștient de cadoul lor.
De unde știi dacă ai fost binecuvântat cu un cadou spiritual? Uitați-vă la aceste 7 semne:
1. Sunteți foarte intuitiv/ă
Când te apropii de o situație sau activitate, s-ar putea să descoperi că corpul tău îți trimite semnale, dându-ți o idee despre el. va planifica. Acest lucru este cunoscut ca fiind intuiția sau „simțirea ta”. Nu-l ignora! Identificați aceste mesaje pe care vi le trimite corpul dvs. și acceptați-le, ca și intuiția cuiva care are dorință spirituală.
2. Te trezești în mod regulat în jurul orei 3-5 dimineața
Au existat o mulțime de discuții online recent despre diferitele momente în care s-ar putea să se trezească în toată noaptea, timpul poate însemna. Între orele 3 am și 5 am intrăm în starea noastră REM de sleе; un somn profund, care nu este ușor rupt. Va fi nevoie de mult pentru a te trezi din REM, mai mult decât trebuie să mergi la baie sau să iei un pahar cu apă.
3. Puteți vedea adevărul în spatele cuvintelor sau acțiunilor unei persoane
În timp ce unii ar putea fi pricepuți să creeze o persoană sau să poarte o mască care să-i păcălească pe majoritatea oamenilor din jurul lor, ești tare. Nu contează ce îți spun ei sau ce pot spune acțiunile lor, pentru că poți întotdeauna să le vezi adevăratele intenții. Recunoașteți mesajul pe care îl poartă inima lor – indiferent dacă este unul dintre bine sau rău.
4. Ai citit în propriile tale vise
Pentru unii, visele nu sunt nimic mai mult decât o colecție distractivă de gânduri și amintiri. În timp ce alții nici măcar nu-și amintesc că au unul, oamenii cu cadouri spirituale nu numai că își amintesc în mod viu. Dar, de obicei, sunt încă destul de capabili să le interpreteze, să înțeleagă mesajul pe care încearcă să-l transmită acel vis specific. Ei înțeleg că visele sunt o oportunitate cheie de comunicare pentru univers și pentru ghizii noștri spirituali să ne contacteze.
5. Ai coșmaruri frecvente
La fel ca și punctul de mai sus referitor la vis, coșmarele pot fi folosite de diverse entități spirituale care încearcă să ne contacteze. Dacă entitățile au încercat să treacă un mesaj în alte moduri, fără succes, se pot întoarce la nopți pentru a te speria și a surprinde, comandând. Dacă treci de un noșmar foarte viu, spune-i cu fermitate entității că nu ți-e frică, dar ești dispus să asculți.
6. Adesea ai experiență în viziuni precise
Nu doar experiența viziunilor în viață, ci mai des decât nu aceste viziuni se dovedesc a fi adevărate. Prеmоnіtіоns аrе mеssаge din thе Univers оn іn іt іn tо pоmе аnd аrе оfеtе еpеrіееnе аs аt thе іntruzvе gânduri. Aceste viziuni pot fi extenuante din punct de vedere fizic, mental și emoțional, așa că încearcă să fii răbdător cu tine însuți.
7. Sunteți foarte empatic/ă
Persoanele dăruite din punct de vedere spiritual sunt foarte sensibile și, ca atare, sunt mai în acord cu emoțiile și sentimentele celorlalți. De fapt, unele dintre emoțiile care te-ar putea afecta cel mai mult pot să nu fie ale tale, ci mai degrabă manifestări ale unora. Ori de câte ori simțiți sentimente puternice de tristețe, supărare sau confuzie, întoarceți-vă pentru a vă gândi dacă vă simțiți pentru totdeauna. cineva în viața ta trece în prezent prin ceva.

 

Lasă un comentariu