Puterea de vindecare a mâinilor. Forța pe care nu bănuiești că o ai

Pranic Healing este un sistem foarte dezvoltat și testat de medicină energetică care utilizează „prana” pentru a echilibra, armoniza și transforma procesele energetice ale corpului. „Prana” este un cuvânt sanscrit care înseamnă „forță vitală”. Această bioenergie invizibilă sau energie vitală menține corpul în viață și menține o stare de sănătate bună. În acupunctură, chinezii se referă la această energie subtilă ca „Chi”. Se mai numește „Ruah” sau „Respirația vieții” în Vechiul Testament.
Pranic Healing este un sistem simplu, dar puternic și eficient de vindecare energetică fără atingere, creat și dezvoltat de Marele Maestru Choa Kok Sui. Se bazează pe principiul fundamental că corpul este o entitate vie „auto-reparatoare” care posedă capacitatea înnăscută de a se vindeca. Vindecarea pranică funcționează pe principiul că creșterea forței vitale sau a energiei vitale a părții afectate a corpului fizic accelerează procesul de vindecare.
Vindecarea pranică este aplicată pe câmpul bio-electromagnetic cunoscut sub numele de aura sau corpul energetic, care este o matriță sau un model care înconjoară și întrepătrunde corpul fizic. Acest corp energetic absoarbe energia vitală și o distribuie în întreg corpul fizic, către mușchi, organe, glande etc. Motivul pentru care Vindecarea Pranic funcționează asupra corpului energetic este că afecțiunile fizice apar mai întâi ca perturbări energetice în aură înainte de a se manifesta ca probleme în corpul fizic.
Ce este Aura (sau „Corpul Energetic Invizibil”)?
Dovezile științifice oferă o dovadă tangibilă a existenței corpului energetic și a relației sale cu sănătatea și bunăstarea corpului fizic. Acesta a fost numit „corp bioplasmatic” de la cuvântul „bio”, care înseamnă viață, și „plasmă”, a patra stare a materiei după solide, lichide și gaze.
Experimentele științifice conduse de eminentul om de știință rus, Semyon Kirilian, folosind procese fotografice ultra-sensibile, au arătat un câmp energetic colorat și radiant care înconjoară corpurile fizice ale oamenilor, animalelor și plantelor. Acest câmp energetic, sau aura, întrepătrunde corpul fizic vizibil, extinzându-se la aproximativ 4 până la 5 inci de suprafața pielii. Experimentele în fotografia kiriliană au dezvăluit, de asemenea, că energiile bolnave apar mai întâi în corpul energetic înainte de a se manifesta ca o boală fizică.

Lasă un comentariu