Semnificația sărutului pe frunte. Nu te-ai fi gândit la acest lucru

Așa cum un cuvânt poate avea mai multe semnificații, chiar și un singur gest poate conota multe lucruri. Sărutul este invariabil un mod de a arăta dragoste și afecțiune, dar, în lumea complicată în care trăim astăzi, dragostea are multe fațete. Vestea bună este că un sărut pe frunte nu este asociat cu nimic altceva decât cu toate lucrurile bune pe care dragostea le are de oferit; bine, în majoritatea situațiilor.
Un sărut pe frunte este o binecuvântare fără cuvinte
Binecuvântarea nu este ceva care este limitat să fie acordat doar de un bătrân cuiva pe care îl consideră copiii lor. De fapt, este o altă formă de a-i dori bunătate, bunăstare și fericire celui căruia îi pasă cu adevărat.
O formă de afecțiune fără intenții sexuale
A fost o vreme când dragostea exista fără nevoia urgentă de a deveni intim din punct de vedere fizic sau de a ajunge direct la sex. Deși contextul poate varia în funcție de situație, în mare parte, un sărut pe frunte denotă că ești cineva care este iubit, nu cineva care este văzut ca un obiect folosit pentru poftă.
Simțul responsabilității și al protecției
Cel mai bun lucru pe care îl poți obține dimineața este un sărut pe frunte în timp ce dormi, nu-i așa? Acest lucru denotă din toate punctele de vedere că ai fost adorat pentru frumusețea, mintea și modurile inocent de fermecătoare în tot acest timp. Chiar dacă primești din senin această atenție să știi că cel care dăruiește cu siguranță te respectă pentru persoana care ești și că el/ea este bucuroasă că faci parte din viața lui. De fapt, în multe culturi, un sărut pe frunte este considerat a fi un sărut de onoare și este dăruit de un mire miresei sale în biserică.
Un sărut pe frunte vă sărută sufletul
Chakra al treilea ochi este considerată a fi poarta de acces către sufletul tău și este situată în mijlocul frunții. Prin urmare, sărutul acolo poate simboliza faptul că persoana este de fapt sărutat sufletul tau. Acum asta e adânc! Invariabil, aceasta denotă că această legătură este dincolo de corp, sau cel puțin, așa o vede el/ea, ca o conexiune care s-a format prin iubirea minții și a sufletului tău.
Alte semnificații posibile
În funcție de stadiul relației în care se află, acest sărut dezinteresat poate fi un indiciu al multor lucruri. Poate fi un „sărut de început” și un sărut pentru a spune „la revedere”, un sărut pentru a indica faptul că ești un prieten grozav sau că există o afecțiune platonică. Indiferent ce denotă, este un gest care deopotrivă începe și termină o relație, făcându-i conotația totul, dar fără sens.
Cei care trebuie să ridiculizeze puritatea fiecărei acțiuni, vor avea multe glume inutile și batjocuri sarcastice despre că sunt sărutați pe frunte. De fapt, pentru unii, s-ar putea să nu însemne nimic. Cu toate acestea, pentru cei care îmbrățișează fiecare mică acțiune care este împărtășită cu o persoană dragă, un sărut pe frunte este cu siguranță cea mai pură formă de afecțiune.

Lasă un comentariu