Test de personalitate: Alege o cărare și descoperă care este cea mai mare frică a ta!

Acest exercițiu vă va permite să vă înțelegeți mai bine caracterul, temerile și limitele. Vei învăța să stabilești ce este important pentru tine, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să găsești soluții la situații dificile. Veți învăța să recunoașteți și să acceptați lucrurile pe care nu le puteți schimba și să identificați și să luați măsuri pentru a îmbunătăți lucrurile pe care le puteți schimba.
Cărarea 1 – Timidul
Oamenii care aleg cărarea 1 sunt de obicei oameni timizi și rezervați. Preferă să rămână în plan secund și să evite situațiile în care se simt incomod. Acești oameni sunt, de asemenea, foarte sensibili și pot fi ușor răniți de critici negative. Frica de necunoscut este foarte puternică în oamenii care au ales acest simbol, ceea ce îi poate împiedica să încerce lucruri noi și să-și asume riscuri.
Cărarea 2 – Intuitivul
Oamenii care aleg cărarea 2 sunt adesea foarte intuitivi și au o minte deschisă. Acești oameni sunt foarte creativi și au o imaginație grozavă. Sunt motivați de descoperire, iar curiozitatea îi determină să exploreze idei noi și să caute mai multe cunoștințe. Frica de ignoranță este cea mai mare frică a acestor oameni, deoarece îi împiedică să-și atingă obiectivele. Vezi și Descoperă-ți adâncurile ascunse: fă testul de personalitate „Alege o flacără”.
Cărarea 3 – Cei dezordonați
Oamenii care aleg cărarea 3 sunt de obicei oameni dezorganizați. Nu sunt foarte organizați și preferă să trăiască o viață mai liberă, fără prea multe constrângeri. Acești oameni sunt foarte spontani și le place să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima lor. Teama de lipsa de control este foarte puternică în această categorie de oameni, deoarece îi împiedică să trăiască viața la maxim.
Cărarea 4 – Cel Bland
Oamenii care aleg cărarea 4 sunt în general blânzi și empatici. Acești oameni tind să fie foarte empatici față de ceilalți, deoarece înțeleg cu ușurință ce simt alții. Le place să-i ajute pe alții și să le ofere celorlalți ceea ce au nevoie. Frica de respingere este foarte puternică la acești oameni, deoarece se tem că alții nu îi vor aprecia sau accepta.
Cărarea 5 – Îndrăznețul
Oamenii care aleg Cărarea 5 sunt de obicei îndrăzneți și curajoși. Acești oameni îndrăznesc să-și asume riscuri pentru a-și atinge obiectivele și nu lasă frica să-i împiedice să încerce ceva nou. Au o mare încredere în sine, ceea ce le permite să treacă peste tot felul de obstacole. Teama de eșec este însă cea mai mare frică a acestui tip de persoană, deoarece se tem că toate eforturile lor vor fi în zadar.

 

Lasă un comentariu