Cum putem simți când cineva se gândește la noi? Iată câteva semne

Sigur, mulți oameni spun că își pot da seama când alții se gândesc la ei, dar chiar pot? Poate că în energiile care ne conectează pe toți există mai mult decât suntem conștienți.
Dacă ai o intuiție puternică, vei înțelege lucruri pe care ceilalți nu le vor face. A acorda o atenție deosebită emoțiilor și gândurilor care apar în astfel de momente, poate dezvălui multe despre cine te-ar putea avea în minte. Acum, cei care sunt mai conectați vor putea descoperi mai mult decât cei care se luptă în primul rând, dar cu cât lucrezi mai mult cu acest calvar aparent psihic, cu atât vei deveni mai bun la interpretarea lui.
Mai jos voi trece peste câteva dintre lucrurile care ne fac să credem că suntem în mintea cuiva și ce înseamnă acele lucruri. Fiecare dintre acestea este unică în felul său și schimbă situația. Câte dintre acestea ați experimentat și credeți că există mai mult decât ceea ce majoritatea ar fi dispuși să accepte?
5 semne că cineva se gândește la tine:
1. Vă ard urechile/obrajii.
Când cineva se gândește la noi sau vorbește despre noi, primul lucru care se va întâmpla va fi acesta. Urechile sau obrajii tăi vor arde și te vei simți ușor deplasat. Deși mulți oameni îl știu pe acesta, cei mai mulți cred că este doar un fel de superstiție.
2. Ești vizitat în lumea viselor.
Lumea viselor noastre este foarte influențată. Dacă cineva se gândește la tine, este foarte posibil ca persoana care face acest lucru să se manifeste și să se manifeste în interiorul viselor tale. Fiți foarte atenți la ceea ce face și spune, s-ar putea să aveți mai multe de citit printre rânduri decât credeți.
3. Devii brusc inconfortabil de nicăieri fără motiv.
Dacă ai un sentiment ciudat de deplasare pentru ceea ce în esență nu este un motiv, se întâmplă ceva de care nu ești conștient. Subconștientul tău preia ceva ce mintea ta conștientă nu poate și, deși este frustrant, este interesant. Când se întâmplă acest lucru, este important să te relaxezi și să încerci să meditezi asupra a ceea ce s-ar putea întâmpla.
4. Îți vine brusc în minte cineva
Oamenii nu ne vin în minte fără niciun motiv. Când te gândești brusc la cineva pe care nu l-ai văzut de 10 ani, există ceva mai mult. S-ar putea foarte bine ca persoana la care te gandesti acum sa se gandeasca doar la tine. Puterea sincronicității este cu adevărat fascinantă în acest sens.
5. Simți senzații fizice care te liniștesc fără cuvinte.
Chiar și atunci când sunt despărțiți, uneori oamenii cărora le pasă de tine îți pot oferi liniștiri. Dacă te simți brusc furnicături și mângâiat, ar putea exista un motiv. Poate că cineva care te iubește ți-a trimis o energie foarte pozitivă.
Când vine vorba de a-ți da seama cine se gândește la tine, meditația este cel mai bun prieten al tău. Fiind una cu tine însuți și permițând păcii să-și facă loc în viața ta, poți descoperi orice. Pentru mai multe despre acest subiect, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos.

 

Lasă un comentariu