Puterea apei: 6 moduri să vă curățați corpul, mintea și sufletul

Fie că ești religios sau nu, apa binecuvântează și curăță sufletul. Fără apă nu există viață. Apa este energie, iar energia este viață. Sunteți formați în principal din apă, planeta este 70% apă, viața este creată din apă și viața poate fi vindecată din apă.
Corpul și sufletul tău tânjesc la hidroterapie ca mijloc de promovare a bunăstării și a vindecării. Apa evocă puritate, claritate și calm. Este modul naturii de a vă ajuta să vă curățați mintea, corpul și sufletul.
Apa este unul dintre cele mai vitale elemente ale vieții, dar este probabil singurul lucru pe care mulți dintre noi îl considerăm de la sine înțeles. Mulți dintre noi suntem deshidratați; nu numai că nu bem suficient din acest elixir miraculos, ci ne dușăm fără minte în el, îl blestem când cade din cer și fugim de el când încearcă să plângă din trupurile noastre.
Câteva moduri de vindecare cu apă:
1. Bea 2-3 litri de apă pe zi
– îți hrănește, energizează și detoxifică corpul, în timp ce îți revigorează celulele pentru a diminua liniile fine și ridurile.
2. Sări în bălți
– sună absurd, știu, dar asta te va face să râzi ca un copil; te va face să privești lumea cu inima unui copil de șapte ani.
3. Plimbare in ploaie
– fie că este vară sau iarnă, asigură-te că te îmbraci pentru ocazie, simți picăturile de ploaie să-ți sărută pielea, miros prospețimea aerului și lasă-ți sufletul să se conecteze cu natura.
4. Faceți o baie
– simte ca apa te inconjoara si te hraneste, pierde-te in bratele apei si lasa toate necazurile tale sa fie spalate.
5. Plângi sau râzi cu lacrimi
– fie că este prin râs sau prin plâns, lasă-ți sufletul să fie liber, luminează-ți corpul eliberându-ți emoțiile și lasă-l să plece printre lacrimile pe care le plângi.
6. Udă-ți plantele sau grădina
– urmăriți-vă plantele cum se ridică și se confruntă cu dușul blând de apă; par deodată mai verzi, mai proaspete și mai vii.

 

Lasă un comentariu