Vibrația sacră a lui Dumnezeu

Chiar și știința trebuie să admită că viața nu este doar despre solide și experimente previzibile, chiar și de când fizica cuantică a apărut.
Doar pentru că nu știam despre toate acele particule subatomice și subtile sălbatice, nu înseamnă că nu existau, desigur. Impunerea mâinilor, Reiki, acupunctura, chakrele și astfel de transferuri și monitorizare de ENERGIE nu erau străine pentru Maya, dar desigur că aveau propriul nume pentru o astfel de energie.
Șamanii mayași au numit acest câmp energetic subtil K’ul! Ce nume ciudat, dar cum rămâne cu chi, prana, spirit și așa mai departe? Traducerea lui K’ul este „entitate sacră sau Dumnezeu”, combinată cu vibrație sau traducere, la fel ca. „Vibrația sacră a lui Dumnezeu”.
Această „forță vitală a vieții” umple universul!
În plus, mayașii și multe dintre culturile indigene antice au văzut puncte de concentrare, centre și spații sacre care erau conectate prin meridiane pe tot pământul, la fel ca corpurile noastre, care au chakre conectate și prin meridiane.
Această energie spirituală a fost latentă de ceva timp, dar se va trezi în această „fereastră 2012”. Piramidele din ținuturile locuite de mayași au mărturisit cum vedeau ei lucrurile în cerurile (ca mai sus și mai jos).
Este mai mult decât o coincidență că piramidele au apărut, împreună cu structurile magalitice din întreaga lume (adică Stonehenge în Anglia), aproape în același timp, dacă datarea cu carbon ne servește corect.
Piramida Maya este anterioară piramidelor egiptene cu 100-200 de ani, iar Stonehenge se află în același interval de timp. Cum au apărut acestea pe toată planeta aproape în același timp. Fără internet, capacitatea de a zbura în jurul globului și de a împărtăși informații și fără cel de-al 100-lea concept de maimuță, lucrurile tocmai au luat naștere din aer.
Rezonanta morfica? Feng Shui?
Vibrația sacră a lui Dumnezeu nu cunoaște granițe. De la ținuturile mayașe până în Egipt, Mesopotamia, India și China a existat o înflorire a inteligenței dincolo de orice concluzie pe care le putem trage.
Noi, cu toată priceperea noastră intelectuală și cunoștințele științifice, acum numim (cel puțin oamenii de știință o fac) această energie vibrațională sacră CÂMPURI DE TORSIUNE. Unii spun că este o CUREA FOTONICĂ în care intrăm și că schimbă bătăile inimii pământului – Rezonanța lui Schumann. Creierul nostru este legat de această energie vibrațională sacră și nu îi putem rezista.
Ne schimbăm, dar ce vom face cu schimbarea? Ce putem face? Intrăm într-un spațiu sacru care va pune capăt lumii așa cum o cunoaștem (mayașii spun că trecem de la a 4-a la a 5-a lume) și ne va conduce într-o transformare frumoasă, necunoscută minții noastre umane. Dar, s-ar putea, de asemenea, să atingem câteva denivelări mari între acum și atunci.

 

Lasă un comentariu