Ceea ce vezi mai întâi în această iluzie optică dezvăluie o parte mai profundă a personalității tale

Iluziile optice promit să ne rezolve cele mai intime gânduri și frici dintr-o imagine – și sunt foarte interesante de făcut.
Vezi o femeie, sau un cocoș?
Dacă ai văzut mai întâi cocoșul
Felicitări dacă atenția v-a fost atrasă instantaneu de forma magnifică a cocoșului, emblema practicii și a inventivității! Ai o personalitate realistă și abordezi viața cu o bază solidă. Ai o capacitate instinctivă de a detecta șansele și de a le lua la momentul potrivit, la fel ca cocoșul care proclamă răsăritul. Comportamentul tău cu picioarele pe pământ te face de încredere și statornic.
Oamenii sunt atrași de caracterul tău practic și îți caută sfatul și îndrumarea atât cu privire la problemele personale, cât și la cele de afaceri. Abordarea ta fără prostii asupra vieții oferă stabilitate oamenilor din jurul tău care apreciază judecata ta sănătoasă și gândirea rațională.
Dacă ai văzut-o mai întâi femeia
Dacă, pe de altă parte, imaginea convingătoare ți-a atras privirea direct în lumea frumoasă a buzelor și a conturului feței unei doamne, ai un suflet romantic și pasional. Abilitatea ta de a vedea frumusețea în cele mai nesemnificative lucruri te face să apreciezi minunile vieții cu un zel de neegalat. Natura ta romantică te face să prețuiești vremuri pline de iubire și sensibilitate.
Aveți un dar special pentru a provoca emoții în cei din jur, fie că este vorba de crearea unor opere de artă magnifice sau de a inspira pe alții cu cuvintele voastre elocvente. Personalitatea ta bună servește ca un far, deoarece ești mereu dispus să arăți o ureche care ascultă și cuvinte consolatoare.

 

Lasă un comentariu