10 reguli de viață pentru femei, actuale pentru toate timpurile

Pentru ca să devii o femeie irezistibilă, frumusețea nu joacă un rol important, ci mai cu seamă atitudinea față de sine, bărbați și viață.
1. O femeie adevărată este conștientă ce noroc are că s-a născut femeie.
2. Mitul că femeile îmbătrânesc mai rapid decât bărbații a fost creat de bărbați. De fapt femeia obține mai multe oportunități cu vârsta.
3. Cu cât mai multe hobbie-uri și pasiuni are femeia, cu atât mai puține șanse are să se ocupe de treburile altora.
4. Femeia nu ar trebui să se grăbească să fie un braț de sprijin pentru un bărbat. Bărbații ar trebui să știe să-și rezolve de sine stătător problemele.
5. Dacă o femeie vrea să arate bine la o întâlnire neplanificată, ea ar trebui să învețe să fie impecabilă permanent.
6. Femeia ar trebui să aibă o atitudine lejeră față de bani. Atunci când îi are, ar trebui să știe să-i cheltuiască cu cap, iar dacă nu-i are, nu merită să se întristeze.
7. Orice probleme financiare ar avea o femeie, în garderoba ei ar trebui să fie o pereche de pantofi și o rochie frumoasă.
8. Alături de un bărbat, femeia are dreptul să facă doar ceea ce îi place. Îndeplinirea capriciilor îi revine bărbatului.
9. Femeia poate fi educată și cu o inteligență deosebită, însă dacă nu știe să vorbească despre totul și despre nimic, nu ar putea fi un interlocutor perfect pentru un bărbat.
10. Orice femeie trebuie să-și știe prețul, însă niciodată să-l numească.

 

Lasă un comentariu