Un exercițiu simplu pentru a vă debloca puterea personală

Calmează o minte prea activă, deblochează-ți subconștientul, ajunge la rădăcina problemelor tale și dezvoltă-ți abilitățile intuitive și psihice făcând acest exercițiu simplu în fiecare zi.
Da, chiar este atât de ușor.
Exercițiul nu este nimic nou. De fapt, are o serie de nume cu care s-ar putea să fii familiarizat – Pagini de dimineață, Scriere automată, Scriere în flux liber – doar pentru a numi câteva.
1.) În fiecare dimineață, înainte de a face ceva, luați jurnalul și un stilou și începeți să scrieți 1-2 pagini față și spate fără să vă opriți. (Ține-ți jurnalul lângă pat).
2.) Permiteți-vă libertatea de a scrie orice vă trece prin minte, nu vă abțineți, nu există reguli. Acesta este jurnalul tău privat și nimeni altcineva nu ar trebui să-l citească.
3.) În timp ce scrieți, cereți îndrumarea divină sau îngerii să intervină pentru a vă oferi sprijin și sfaturi.
4.) Simțiți-vă liber/ă să recitiți ceea ce scrieți, dar nu vă lăsați prinși de fiecare cuvânt. Scrie-o, apoi dă-i drumul. Dacă nu vă simțiți obligat să recitiți, nu o faceți.
5.) Repetați acest proces în fiecare zi timp de cel puțin 20 de zile pentru a fi eficient.
Este imposibil să scrii pagini de dimineață pentru o perioadă lungă de timp fără a intra în contact cu o putere interioară neașteptată – Julia Cameron

 

Lasă un comentariu