Ce trăsături atrag bărbații ca un magnet? 7 atuuri ale femeilor cărora nu le scapă niciun bărbat

Ceea ce bărbaţii consideră atractiv poate fi ceva subiectiv, după cum se spune că frumuseţea se află în ochii privitorului, însă există câteva trăsături care cuceresc pe oricine.
Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de trăsături fizice specifice, cum ar fi şoldurile late sau buzele cărnoase. Cu siguranţă, nu se aplică tuturor celor care au participat la studiu. Totuşi, ştiinţa pare să ştie ce face sa săgeata lui Cupidon să lovească.
1. Dantura impecabilă
Cercetările sugerează că dinţii albi sunt mai atrăgători. Se pare că periajul, folosirea aţei dentare şi programarea la medicul dentist în mod regulat poate să aducă unei femei şi succesul în dragoste. Frumuseţea dinţilor este unul dintre acele semnale subconştiente de sănătate şi fertilitate pe care evoluţia le-a adăugat în ADN-ul nostru pentru a ne ajuta să supravieţuim.
2. Purtarea hainelor de culoare roşie
Un studiu care a verificat stereotipurile de culoare a folosit două fotografii ale aceleiaşi femei. Într-o ipostază, femeia purta haine roşii, iar în cealaltă albastre. Potrivit rezultatelor, fotografia femeii în roşu a fost evaluată ca fiind mult mai atractivă. Bărbaţii care au participat la realizarea studiului au spus chiar că ar fi mai dispuşi să întâlnească acea femeie în roşu.
3. Buzele frumoase natural
Rezultatele unui studiu al Universităţii din Manchester, Marea Britanie, au arătat că buzele naturale şi cărnoase sunt cel mai atractiv atribut fizic al unei femei. Mai mult, s-a dovedit că buzele rujate în culorile roz sau roşu atrag atenţia unui bărbat şi mai mult. Când ai dubii, foloseşte un ruj roşu şi sigur vei atrage multe priviri!
4. Încrederea în sine
Atracţia ţine şi de alte aspecte, nu doar de cele fizice. De pildă, încrederea îţi poate creşte foarte mult atracţia sexuală. Oamenii siguri pe ei atrag atenţia mai mult. Chiar dacă eşti cea mai cuceritoare femeie, a avea mentalitatea că eşti împăcată cu tine şi cu imaginea ta te va ajuta să faci o impresie bună.
5. Empatia
Curiozitatea de a-i cunoaşte pe ceilalţi şi empatia ajută să formarea unor conexiuni cu ceilalţi. Atunci când creezi legături mai profunde cu oamenii pe care îi întâlneşti, interesul pentru viaţa celorlalţi te conduce la descoperirea unor interese comune cu aceştia. Prin urmare, ei vor dori să afle mai multe despre tine, iar legătura dintre voi devine la strânsă.
6. Contactul vizual prelungi
Ochii sunt fereastra către suflet, dar numai în anumite contexte. De exemplu, în cazul unui contact vizual prelungit, de câteva minute, pupilele se dilată puţin mai mult. Acelaşi lucru se petrece şi atunci când priveşti pe cineva de care eşti atras. Se pare că oamenii sunt foarte atraşi de pupilele dilatate, nu neapărat de frumuseţea ochilor care-i privesc.
7. Vocea mai subţire
Vocile subtiri dar nu pițigăiate sunt aparent şi mai senzuale. Ce puţin aceasta sugerează cercetătorii, pentru că, zic ei, această voce ar indica o dimensiune mai mică a corpului, pe care societatea în general o consideră mai atractivă. Prin urmare, femeile care vor să fie cu adevărat cuceritoare ar trebui să renunţe la ţigări, deoarece au tendinţa să îngroaşe vocea şi să îngălbenească dantura.

 

Lasă un comentariu