Cifra Karmică dezvăluie scopul tău spiritual și lecțiile pe care trebuie să le înveți. Află cum poți atinge înălțimea destinului tău!

Numerologia este una dintre cele mai importante credințe din astrologie, așa că astăzi vom vorbi despre cifrele karmice, conform datei tale de naștere, care spun despre karma pe care o porți de mult timp și despre calea pe care trebuie să o urmezi. Pentru a calcula numărul tău karmic, adunăm toate cifrele datei, inclusiv numărul lunii, și le reducem la o singură cifră.
Karma 1: „Independență”
Această persoană trebuie să învețe să fie un pionier, trebuie să fie încurajată, să nu ezite să avanseze, să nu se agațe de convenții. Merită să fie încurajat să fie un creator original, independent, sigur. Nu ar trebui să vă fie teamă de a fi responsabil de un proiect.
Oamenii cu karma 1 ies mereu înainte. Individualiști în gândirea și generarea de acțiuni cu o viziune largă, vor învăța să foloseasca toate resursele, ideile și metodele noi și originale pentru a conduce creativ.
Cineva cu acest tip de karma s-a născut probabil într-o familie în care condițiile i-au forțat să fie independenți. Trebuie să ai grijă să nu fii autoritar sau încăpățânat, ca nerăbdarea ta de a fi lider și încrederea ta excesivă în tine să nu te facă nerăbdător sau egoist.
Karma 2: „Cooperare”
Învățarea lui trece prin socializare, fiind prietenos și persuasiv. Mersul în perechi, armonios, este scopul lui. Este convenabil să fii eficient și prudent, să-ți rezolvi suișurile și coborâșurile emoționale. Trebuie să dezvolți tactul și diplomația, să învingi timiditatea și teama de a greși.Sunt oameni care prezintă în general dualități în managementul lor zilnic. Adesea provin din familii zgomotoase, vorbărețe, conflictuale, unde acționează ca mediatori. Dacă îmbunătățesc tendința de a fi hipersensibili și se dedică pentru a-i ajuta pe ceilalți, fără să aștepte recompense, se vor simți împliniți.
Jobul său va fi în muzică, pictură sau sarcini detaliate ca bibliotecar, secretar, contabil, casier. S-ar putea să fii conștient și de o anumită capacitate naturală pentru mistic, religios, ocult.
Karma 3: „Expresia”
Are darul vorbirii. Beneficiezi de cultivarea talentului tău creativ. Ai și imaginție și calități intuitive. Are un excelent simț al umorului. Tendința lui de a studia diverse materii, inclusiv limbile, provine din nevoia lui de a cunoaște. Te vei simți confortabil în vorbirea în public, artele spectacolului, științele comunicării, publicitate, consultanță în sănătate sau nutriție ori drept.
Trebuie să aveți grijă să nu vă dispersați capacitățile, de inconstanță și instabilitate; Evitați să judecați, nerăbdător, volubil și excesiv de optimist. Ar trebui să vă fixați obiective aproape pentru a evita pierderea energiei.
Karma 4: „Organizația”
Scopul tău este să înveți să fii practic, obiectiv, de încredere. Este cifra care evidențiază munca plătită și concretă. Stabilitatea, realizarea materială a proiectelor tale, grija pentru detalii, perseverența și organizarea vor fi necesare pentru ca tu să te simți pe deplin. Deși se simt confortabil în structura lor, trebuie să aibă grijă de soliditatea bazei și de flexibilitatea formelor, pentru a nu cădea într-o instabilitate care să nu le favorizeze.
Ei vor trebui să lucreze la perseverență și echilibru, deoarece au tendința de a cere mai mult de la alții decât de la ei înșiși.
Ar putea reuși ca arhitecți, producători, fermieri, designeri vestimentare, desenatori, decoratori de interior, tehnicieni mecanici, vânzători de bunuri de larg consum.
Se vor simți împliniți doar dacă reușesc să aibă „totul la locul lui” în raport cu viața lor interioară, casă, familie, muncă și chiar situația politică din țara lor. Evenimentele neprevăzute și aventurile sunt lăsate în afara structurii sale.
Karma 5: „Libertate”
Au o nevoie totală de a învăța să fie liberi, pentru asta se vor arăta detașați și adaptabili la schimbări. Le plac călătoriile; sunt flexibili, versatili și adesea urmează căi neobișnuite.
Vitale și entuziaste, sunt acele tipuri de ființe care arată mereu tinere, îndrăznețe în orice etapă a vieții lor. Ei nu doar se adaptează la schimbări, ci caută și să le genereze. Acest lucru îi determină de obicei să comită excese, cum ar fi jocuri de noroc, băutură, droguri și sex care creează dependență. Acesta este tărâmul în care trebuie să muncești din greu sau îți va fi dificil să-ți trăiești la înălțimea destinului.
Cu o viață sexuală creativă, un karma 5 trebuie să aibă mare grijă în a-și alege partenerul, astfel încât acesta să dureze, deoarece spiritul său liber îi va îngreuna conviețuirea tradițională. În general, sunt inovatori și revoluționari în sarcinile pe care le asumă.
Karma 6: „Serviciul”
Trebuie să vă canalizați eforturile în realizarea proiectelor referitoare la familie, casă, educație, comunitate și serviciul social în general. Are o mare capacitate de livrare și își asumă responsabilitățile cu plăcere. Poate pari încăpățânat, dar este doar o parte din spiritul tău harnic. Sunt mari luptători și purtători ai unei inimi pline de idealuri.
Trebuie să aibă grijă să nu cadă în încăpăţânare şi atitudini autoritare care îl pot determina să-şi dorească ca fiecare să acţioneze cum doreşte şi chiar el însuşi va dărâma armonia pe care a construit-o cu atâtea idealuri.
Te vei simți plin în unele domenii în care percepi că ești capabil să faci bine umanității, din orice sferă: acasă, societate, comunitate sau organizație internațională.
Karma 7: „Încredere”
Acest individ trebuie să-și îndrepte înclinațiile către căi ale gândirii logice sau științifice în care să-și exprime inteligența și să-și arate și să-și demonstreze abilitățile. Îți convine să lucrezi în cercetare, filozofie, religie, matematică. Lăsându-ți intuiția să curgă te va ajuta să-ți ridici stima de sine și să-ți poți exprima sentimentele. Căutarea lui constantă de răspunsuri îl încurcă, așa că trebuie să aibă tendința de a introspecta și de a medita înainte de a acționa, altfel va cădea inevitabil în depresie.
Să ai o minte deschisă, să încorporezi cunoștințe, să înveți să fii singur și în comuniune, fără să te simți abandonat, să te încurajezi să-ți asumi spiritualitatea sunt materii pe care trebuie să le treci constant pentru a atinge echilibrul de care ai atâta nevoie.
Explorarea inteligenței tale îți va permite să obții realizări profesionale în general, dar pentru a te simți împlinit va trebui să lucrezi din greu la lumea ta interioară și să ai grijă să-ți transformi depresia și confuzia într-un impuls reflexiv. De asemenea, trebuie să vă ocupați de acea tendință autodistructivă care vă conduce să stingeți flăcările luminoase care apar frecvent în viața voastră și pe care alegi să le distrugi mai degrabă decât să simți că ai pierdut controlul asupra situației.
Karma 8: „Conducere”
Sunt lideri, purtători de o mare energie pozitivă. Trebuie să învețe să conducă și să se organizeze având grijă de echilibru, întrucât au toate condițiile executive, dar trebuie să fie mai practice.
Scopul său în viață este să atingă un echilibru între universul realizărilor materiale și efortul de a obține îmbogățirea interioară. Tendința lui de a fi un lider înnăscut îl conduce atât să ocupe locuri de afaceri, unde se mișcă averile, cât și să ocupe spații spirituale în care se mișcă mulțimile. În ambele privințe, alegerea căii este incompletă, deoarece exclude cealaltă jumătate și asta te va face să te simți dezechilibrat.
Aceste ființe se descurcă cu pricepere în tranzacții imobiliare, în munca guvernamentală, în sferele judiciare și pot fi bancheri, sportivi, agenți financiari, chirurgi.
Karma 9: „Universalism”
Persoana care poartă acest număr de karma are o putere specială. Dacă poți să înțelegi cu adevărat și să te implici profund cu ceea ce îți arată acest număr, vei fi binecuvântat.
El este sortit să-și dea viața altora. Poartă în programul său genetic cea mai complexă lecție, care este să dai fără să aștepți ceva în schimb. Cea mai înaltă aspirație este treapta liderului spiritual. El este chemat să fie marele învăţător al tuturor, un frate spiritual universal. La o scară mai mică, îți poți îndeplini obiectivele și luând un loc în sarcini umanitare dezinteresate, din familie, comunitate, non-guvernamentală, întotdeauna non-profit.
Nu ar trebui să lase sarcini neterminate. Ar trebui să aibă o grijă deosebită să vadă toate obiectivele care au fost propuse pe toată lungimea traseului parcurs, scriu cei de la terra.com.mx.

Lasă un comentariu