Nu subestima puterea gândurilor. O pildă care îți va demonstra acest lucru

Într-o zi, un preot și ucenicul său au sosit într-un oraș mare. Nu aveau bani cu ei, dar aveau nevoie de hrană și de un loc unde să rămână.
Ucenicul era sigur că vor cerși mâncarea și vor dormi noaptea în parc.
„Este un parc mare nu departe de aici. Putem dormi acolo noaptea „, a spus ucenicul.
„În aer liber?” Întrebat preotul:
„Da”, a răspuns ucenicul.
Preotul a zâmbit și a spus: „Nu, în seara asta vom dormi într-un hotel și vom mânca acolo”. Ucenicul a fost uimit. „Cum?”
„Vino și stai jos”, a spus preotul.
Amândoi s-au așezat pe pământ și preotul a spus: „Când îți concentrezi mintea în mod intenționat asupra oricărui subiect, se întâmplă.” Preotul și-a închis ochii și a început să mediteze cu toată concentrarea. După aproximativ zece minute, s-a ridicat și a început să meargă, iar ucenicul l-a urmat. Au mers pe mai multe străzi și alei, până când au ajuns la un hotel.
„Vino, să intrăm!”, a spus preotul discipolului său. Au apucat să intre, când un bărbat bine îmbrăcat se apropia de ei.
„Eu sunt administratorul acestui hotel. Sigur călătoriți de mult și cred că nu aveți bani. Nu ați vrea să faceți câte ceva prin bucătărie și, în schimb, să vă ofer mâncare și un loc unde să stați?
– Bine, răspunse preotul.
Discipolul a fost uimit și l-a întrebat pe preot:
„Ai folosit vreo magie? Cum ai făcut asta?
„Preotul a zâmbit și a spus:” Voiam să îți arăt cum funcționează puterea gândurilor. Când gândești cu o concentrare completă și puternică asupra a ceea ce dorești să se întâmple, iar mintea ta nu se opune subiectului gândirii tale, gândul se materializează „.
„Secretul constă în concentrare, vizualizare, detaliere, în credință și în proiectarea energiei mentale și emoționale, în scena mentală. Acestea sunt premisele generale. Când mintea ta este lipsită de alte gânduri și numai un singur gând este permis să intre, câștigă o putere foarte mare. Trebuie să fii foarte atent cu ceea ce crezi. Un gând concentrat este puternic și exercită o influență foarte puternică. ”
Ucenicul a privit preotul și a spus: „Acum înțeleg de ce trebuie să mă concentrez, pentru a putea folosi această putere”.
„Da, acesta este primul pas”, a răspuns preotul.

 

Lasă un comentariu