9 moduri de a-ți vindeca emoțiile negative. Trebuie să faci asta pentru a avea liniște în trup și minte

Nu există nicio modalitate de a evita să te simți dezamăgit, indiferent cine ești sau ce faci în viață, vor exista suișuri și coborâșuri. Emoțiile negative sunt ceva care, deși este dureros, funcționează pentru a ne ajuta să creștem.
Mai jos voi trece peste lucrurile pe care le puteți face pentru a ajuta la rezolvarea emoțiilor negative care apar în viața voastră, dar asta nu înseamnă că nu le veți avea deloc să se întâmple.
9 moduri de a lucra pentru a vă vindeca emoțiile negative:
1. Vorbește cu oamenii cărora le pasă de tine.
Una dintre cele mai bune modalități de a vă vindeca de emoțiile negative este să discutați lucrurile cu oamenii cărora le pasă de tine. Ai un sistem de asistență și oamenii din cadrul acestuia vor să fie alături de tine. Permiteți-le să vă dea sfaturi și să avanseze în modurile pe care le considerați potrivite.
2. Ia o pauză dacă ai nevoie de una și fă ce ți se pare mai bine.
Excesul de muncă în perioadele de emoții extreme nu vă va face niciun favor. Dacă aveți nevoie de o pauză pentru procesare, luați una. Poate că câteva zile de dormit și de bălăciți în propria ta tristețe îți vor oferi de fapt un sentiment de vindecare.
3. Aflați de unde vin și rezolvați problema care le provoacă.
Nu vei reuși niciodată să treci peste lucrurile care te deranjează dacă nu îți dai seama niciodată de ce te deranjează. Dacă ceva te stresează, mergi cu adevărat în el și rezolvă-l. Nu te poți aștepta ca totul să dispară de la sine.
4. Nu intrați în jocul vina.
Nu da vina pe alții pentru felul în care reacționezi la lucrurile care se întâmplă în viața ta. Permite-ți să mergi înainte în mod corespunzător. Nu poți să te învârți în cercuri, acționând ca și cum toți ceilalți îți încurcă viața atunci când tu stabilești situațiile.
5. Scrie toată durerea ta.
Ia un jurnal și scrie lucrurile. Pune-ți toate durerile și durerile în cuvinte și continuă să faci asta. Scrierea lucrurilor pe care le simți neplăcut îți permite să le scoți și îți este mai ușor să te îndepărtezi de ele. Nu le mai dai putere pentru că nu stai asupra lor.
6. Nu le ignora.
Sigur, uneori s-ar putea simți că ignorarea emoțiilor tale este cea mai bună opțiune, dar nu este niciodată cazul. Ar trebui să recunoști mereu cum te simți. Dacă nu o abordați, nu o puteți rezolva.
7. Acordă-ți timp să te relaxezi și să respiri.
Uneori, atunci când trecem prin emoții negative, fie că este vorba de furie, durere sau chiar pierderi extreme, ne poate ajuta să ne relaxăm. Acordă-ți un moment pentru a respira adânc și a vedea cum te simți după. Inspiră totul și apoi eliberează încet, cu pozitivul afară cu negativul.
8. Găsește ceva care să-ți ia mintea de la asta.
Deși nu ar trebui să ne ieșim din cale să ignorăm complet felul în care ne simțim, ar trebui să facem lucruri pentru a ne îndepărta mintea de durere dacă este ceva ce nu poate fi rezolvat rapid. Hobby-urile fac minuni atunci când vine vorba de a vă oferi o ieșire creativă pentru a merge cu adevărat înainte.
9. Întrebați-vă ce puteți și ar trebui să învățați din ele.
Când te simți supărat sau te lupți cu emoțiile negative, întreabă-te ce lecții fac acele emoții negative pentru tine. Ce poți învăța de la ei? Există o lecție în spate?

 

Lasă un comentariu