Cum să-ți crești energia, potrivit lui Nikola Tesla

Deși s-ar putea să nu ne gândim prea mult la asta, fără energie nu am putea realiza nimic. Nu numai că suntem alcătuiți din energie, ci și folosim energia pentru a face lucruri.
Nikola Tesla pentru cei care nu știu a fost un om înțelept dincolo de anii lui. A fost inventator, inginer și multe altele. Mulți oameni îi cunosc numele din mai multe motive, deoarece a ajutat la proiectarea sistemului electric de curent alternativ și chiar și acum tehnologiile sale sunt aduse la viață în moduri noi.
Acestea fiind spuse, el nu a fost doar inteligent când a fost vorba de tehnologie, el știa și puterea numerelor și cum să beneficiem de propria noastră bunăstare în ceea ce privește corpurile noastre. Tesla notează trei lucruri pe care noi, ca ființe umane, trebuie să le facem și să continuăm să le facem pentru a ne crește energia umană. Aceste lucruri extind masa umană, reduc forța care reține masa umană și măresc forța care mișcă masa umană. Fiecare dintre aceste lucruri are multe soluții diferite care pot fi trecute pentru a le îndeplini, dar niciuna dintre ele nu este atât de simplă/ușoară pe cât încercăm să le facem să fie.
Tesla arată clar că, pentru a ne crește energia umană, trebuie să ne asigurăm că ne obținem energia de la sursa potrivită, ne concentrăm în mod corespunzător și că facem lucrurile pe care știm că trebuie să le facem, în loc să ne pierdem tot timpul. Cea mai mare parte a energiei o obținem din mâncare și somn, nu? Trebuie să ne asigurăm că nu ne umplem corpurile cu gunoi și nu ne umplem de fum.
A fi concentrați ne permite să ducem lucrurile la bun sfârșit și ne ajută să ne împiedicăm mintea să rătăcească în altă parte. Cu cât te gândești mai mult la cuvintele lui, cu atât vor avea mai mult sens. Acum, această carte trece și peste Soare și cât de importantă este. Roata energiei pe care ne mișcăm în mod constant nu este una din care pur și simplu putem scăpa. A învăța cum să mergi mai departe cu ea este o ispravă minunată.
Soarele este cel care menține viața umană și ne furnizează lucrurile de care avem nevoie. Te-ai oprit vreodată să te gândești cum ar fi viața fără Soare? Ar mai exista viață? Dacă Soarele s-ar stinge mâine și nu am mai vedea niciodată lumina zilei, cum ar merge omenirea înainte? Tesla s-a gândit destul de des la astfel de lucruri și, prin urmare, cercetările și lucrările sale, în general, sunt mult mai aprofundate decât era de așteptat de la vremea lui.

 

Lasă un comentariu