Pisica ta nu este doar un simplu animal de companie, ea simte energia ce te înconjoară și îți îmbunătățește starea

A existat întotdeauna un fel de semnificație mistică atribuită pisicilor și din motive întemeiate. Dacă ai citi despre Egiptul antic și despre Ocultism, ei ar ști exact cât de importante sunt pisicile din punct de vedere spiritual. Se crede că au câmpuri energetice foarte intense, motiv pentru care sunt întotdeauna atrase de oameni cu abilități și aure speciale.
Există, de asemenea, o credință generală că pisicilor nu le place să se amestece cu oamenii, dar știința spune altceva. Un studiu recent spune că pisicilor le place să fie alături de oameni mai mult decât ne-am putea imagina.
Se știe că pisicile simt tot felul de lucruri în atmosfera lor. Ele pot simți când proprietarul lor este cu spiritul scăzut sau dacă sunt spirite în jur.
Sunt grozave de îmbrățișari, deoarece emană vibrații calmante și fac persoana pe care o îmbrățișează foarte confortabilă. De asemenea, se crede că sunt maeștri ai meditației și îți pot schimba foarte mult viața.
În primul rând, sunt profesioniște la ceva cunoscut sub numele de Catnap, ceea ce înseamnă, în esență, că merg la culcare atunci când se confruntă cu un conflict pentru a ajunge într-un loc de calm complet pentru a se asigura că sunt pregătiți să facă față a ceea ce se întâmplă.
Sunt mari observatori. În cele din urmă, ei cântă mereu – este toarcetul. Îi ajută să atragă energia care li se potrivește și să rămână calmi în toate situațiile.
În concluzie, nu ar fi greșit să spunem că pisicile sunt la fel de uimitoare pe cât poate fi și dacă intenționați să obțineți o pisică de companie într-o zi, amintiți-vă, adoptați, nu faceți cumpărături!

 

Lasă un comentariu