3 factori importanți care vor accelera legea atracției să funcționeze pentru tine. Numărul 3 este esențial

Cei mai mulți dintre noi ar dori să știm cât timp va dura legea atracției pentru a ne oferi lucrurile dorite. Răspunsul este diferit pentru fiecare dintre noi și nu există momentul potrivit pentru a-l atinge.
În acest așa-numit „joc” al dorințelor, există mai mulți factori care pot accelera sau încetini procesul de manifestare. O forță motrice din spatele acestor factori este liberul tău arbitru.
Iată factorii:
Factorul 1
Crezi?
Acesta este cel mai puternic și mai puternic factor în atingerea dorită, folosind legea atracției. Fără credință în lege și în capacitățile tale personale, vei aștepta mult timp.
Cu practica și atitudinea față de lucrurile pozitive devine mai ușor să crezi în puterea legii atracției, scurtează astfel calea și timpul pentru a-ți îndeplini dorințele.
Factorul 2
Atingerea vibrațiilor ridicate
Chiar și cu multă credință, dacă nu simți vibrații pozitive, va încetini mișcarea legii. Vibrațiile scăzute sunt ca blocajele legii atracției. Ele limitează capacitatea de credință și dorințe.
Pentru a limita apariția vibrațiilor scăzute, în general vorbind, și pentru a face lucruri care vă fac fericit și vă oferă ocazia de bucurie.
Fii cu oameni zâmbitori și pozitivi, râzi, ascultă muzică bună, plimbă-te, fă-ți timp pentru hobby-urile tale. Fă tot ce te face să te simți bine și vei trece în fluxul universului.
Factorul 3
Ascultă mesajele și semnele universului
Acesta este ultimul indiciu. Ești gata să vezi și să auzi mesajele pe care ți le-a trimis universul? Când aveți o șansă și inspirație – apucați-le, când ceva vă spune să așteptați – nu vă grăbiți.
Dacă încercați să manifestați bani, puteți vedea semne de bani, cum ar fi cărți de joc, cu o față de $ și așa mai departe…
Fii pozitiv și recunoscător și viteza de manifestare va fi foarte rapidă.
Crede în miracolul tău și legea atracției îți va răspunde.

 

Lasă un comentariu