Codul corpului. Care sunt principiile cheie după care funcționează organismul uman?

Codul corpului recunoaște că dezechilibrele din interiorul corpului se pot manifesta ca probleme fizice sau emoționale. Prin identificarea și abordarea acestor dezechilibre, putem restabili armonia și promovăm bunăstarea generală.
Codul Corpului funcționează pe principiul că corpurile noastre sunt compuse din diverse sisteme energetice interconectate. Aceste sisteme includ organe, glande, meridiane, chakre și multe altele. Evaluând și echilibrând aceste sisteme, putem facilita vindecarea pe mai multe niveluri.
Folosind sistemul Body Code, practicienii pot identifica dezechilibrele energetice din corp și le pot elibera prin vindecare magnetică pentru a vă ajuta să vă trăiți cea mai sănătoasă și fericită viață!
Codul corpului folosește testarea mușchilor pentru a determina cauzele fundamentale și o cale de vindecare.
Codul corpului folosește testarea mușchilor, care se folosește de înțelepciunea corpului, pentru a identifica dezechilibre specifice și cauzele care stau la baza problemelor pe care le întâmpinați în prezent. Acest lucru îi permite practicianului să obțină o perspectivă asupra cauzelor fundamentale ale problemelor fizice și emoționale.
Problemele pe care le întâmpinați acum pot avea rădăcini în ceva care a avut loc când erați copil mic. Mintea ta conștientă are dificultăți în a conecta punctele cu ceea ce îți provoacă disconfort. Dar, subconștientul tău știe totul. Mintea subconștientă este arma secretă care vă facilitează vindecarea, iar testarea musculară este modul în care găsim energia nesuportabilă.
Practicianul folosește testarea mușchilor pentru a identifica dezechilibre specifice și aplică tehnici de vindecare direcționate, cum ar fi echilibrarea energiei, eliberarea emoțiilor prinse, corectarea dezechilibrelor nutriționale și multe altele. Sesiunile Body Code sunt cu adevărat personalizate pentru nevoile fiecărei persoane datorită utilizării testării musculare. Mintea subconștientă va găsi exact ceea ce este necesar pentru a fi echilibrat, resetat sau eliberat.
Emoțiile joacă un rol important în Codul corpului.
Emoțiile deprinse, emoțiile moștenite și alte dezechilibre emoționale pot contribui la simptomele fizice. Prin eliberarea acestor emoții, putem atenua disconfortul fizic și putem promova bunăstarea fizică și emoțională.
Codul corpului este o abordare holistică a vindecării.

Codul Corpului este o abordare holistică care ia în considerare interconexiunea dintre trup, minte și spirit. Recunoaște că dezechilibrele dintr-o zonă le pot afecta pe celelalte. Abordând dezechilibrele de bază, putem restabili armonia întregului sistem. Deoarece totul este energie, am învățat că de multe ori nu putem înțelege conștient de ce un lucru îl provoacă pe celălalt. Codul corpului este capabil să detecteze ceea ce mintea nu poate. Pur și simplu urmărește energia și una câte una o eliberează pe toate.

Urmărește cum are loc o sesiune de cod corporal:

Vizualizat folosind Just Read

Raportați o eroare

Lasă un comentariu