Ce te stresează cel mai mult în funcție de zodia ta. Vezi ce te influențează negativ cel mai tare

Fiecare semn zodiacal este influentat negativ de un anume factor. Un factor care ii va tulbura linistea si il va stresa. Unele din cauzele stresului pot fi banii, iubirea, aspectul fizic sau problemele la serviciu. Dar fiecare zodie este susceptibila in mod deosebit doar la cateva din ele.
1. Berbec
Berbecul isi iese din minti atunci cand nu poate obtine ceea ce vrea. Acest semn zodiacal nu poate sa isi controleze emotiile, de aceea va reactiona urat la orice eveniment tensionat. Berbecul nu stie sa fie rabdator, de aceea daca va dori un lucru, si-l va dori imediat.
2. Taur
Taurul isi imagineaza intotdeauna cele mai rele scenarii care vor avea loc daca el nu va avea destule informatii sa le faca fata dificultatilor. In acest sens au o imaginatie foarte bogata. Cand e stresat, Taurul simte nevoia sa se relaxeze intr-un local.
3. Gemeni
Cea mai stresanta situatie pentru Gemeni este atunci cand trebuie sa ia o decizie. Ei vor analiza minutios o multime de variante, dar tot nu vor reusi sa hotarasca ceva. Pe langa acest fapt, ei se simt coplesiti de presiunea din jur de a da un raspuns si de aceea devin anxiosi.
4. Rac
Racului nu ii place sa se afle mult timp departe de casa. Cand nu este cu familia, el se simte iritat si nerabdator. Racul este un familist autentic, de aceea pentru el este extrem de neplacut sa iasa din aceasta zona a confortului.
5. Leu
Leul poate fi binevoitor si bun la suflet, dar el nu suporta cand este contrazis. El se streseaza cand trebuie sa discute o problema cu cineva, intrucat pe de o parte el vrea sa ramana cu o imagine de om bun, iar pe de alta parte ar vrea sa il distruga prin argumente pe oponent.
6. Fecioara
Fecioara vrea ca intotdeauna ultimul cuvant sa ramana dupa ea, ca sa poata sa isi mentina o imagine demna. Iar daca acest lucru nu se intampla, ea devine extrem de stresata. Fecioara va fi fericita daca va reusi sa ofere lectii de morala altei persoane, iar daca ea o va ignora, zodia Fecioara isi va cauta o noua victima.
7. Balanta
Cea mai stresanta situatie pentru Balanta este conflictul. Ea va fi in stare sa minta si sa disimuleze, doar sa evite o cearta.
8. Scorpion
Pentru Scorpion este foarte important ca el sa fie apreciat de cei din jur. Daca ii vei spune unei femei Scorpion ca ea e draguta, ea va petrece restul zilei intrebandu-se de cei nu i-ai spus ca e extraordinara. Iti poate parea incredibil, dar o remarca atat de mica poate cu adevarat sa deprime un Scorpion.
9. Sagetator
Sagetatorul nu suporta atunci cand ceea ce spune el este pus la dubiu. El se considera atotstiutor. Sagetatorul este talentat si creativ, dar niciodata nu va accepta remarci negative in adresa lui. Problema acestei zodii: este foarte vulnerabila fata de critica.
10. Capricorn
Cel mai mult Capricornul se streseaza atunci cand alte persoane incearca sa-i ascunda ceva. El trebuie intotdeauna sa fie informat despre ce se intampla in jurul lui si nu va suporta sa fie mintit, scrie fabricatinromania.info.
11. Varsator
Pe Varsator cel mai mult il sperie insuccesul. Varsatorii des amana o anumita sarcina sau o fac foarte lent, deoarece nu au incredere in propriile forte.
12. Pesti
Pestii simt nevoia linistii si calmitatii. Totul trebuie sa fie in armonie. Cand ceva nu merge conform asteptarilor, Pestii incep sa se panicheze. Dezordinea este cel mai stresant factor.

 

Lasă un comentariu