„Lucruri rele se întâmplă uneori celor care nu le merita” Când viața te lovește greu, reamintește-ți asta

Indiferent dacă te simți învins/ă, respins/ă sau orice amestec de emoții negative pe care le poți trece, viața nu este o plimbare în parc și vor fi zile, săptămâni și uneori luni în care habar nu ai ce se întâmplă sau unde trebuie să mergi de unde ești, dar acelea sunt momentele în care ne aflăm cu adevărat. Nu te poți aștepta ca fiecare moment al fiecărei zile să fie plin de bucurie. Dacă nu ai experimentat niciodată răul, binele nu ar fi la fel de bun.
Vei eșua și vei cădea, toate aceste lucruri fac parte din viață. Uneori vei simți că nu ai la cine să apelezi, iar alteori s-ar putea să nu ai pe cine să apelezi. La sfârșitul zilei, trebuie să fii cât de puternic poți pentru a trece peste problemele dinaintea ta. Vei fi trădat și te vei confrunta cu dureri de inimă din când în când, în această lume, nimic nu durează pentru totdeauna.
Lucruri rele se întâmplă uneori celor care nu au făcut nimic pentru a le merita, așa că nu fii prea dur/ă cu tine. În câțiva ani, te vei întoarce la vârf și te vei simți grozav. Veți putea să vă uitați înapoi la tot ceea ce ați trecut și să spuneți că ați reușit la celălalt capăt în siguranță. Lucrurile rele vor constitui doar un mic procent din imaginea de ansamblu odată ce totul este spus și făcut.
Nu mai compara viața și situațiile tale cu cele ale altor oameni. Fiecare trece prin propriile probleme. Doar pentru că nu le poți vedea durerea nu înseamnă că nu au nici una dintre ele. Chiar și în cele mai rele momente, ar trebui să faci tot posibilul pentru a rămâne recunoscător pentru tot ce ai. Situația ta nu va fi așa cum este în prezent pentru tot restul vieții tale.
Când totul este o mizerie și ești cel mai rău și gata să renunți, nu face asta. Ține-ți capul sus și fă-ți planuri pentru viitor. Ieși din rutina în care te afli și construiește viața pe care ti-ai dorit-o mereu. Odată ce ai atins fundul, nu mai ai unde să mergi decât în sus și nu ar trebui să permiti niciodată ca acel gând să-ți părăsească mintea.
Amintește-ți de câte ori este nevoie că ești uimitor și puternic. Ai fost plasat în această lume pentru a face lucruri mărețe și exact asta vei face. Acest moment în timp este doar o piatră de temelie spre ceva enorm.

 

Lasă un comentariu