Fecioară – cel mai modest semn zodiacal

Fecioara este al șaselea semn al zodiacului, pentru a fi exact, și așa le place Fecioarelor: exigente. Cei născuți sub acest semn horoscop sunt pentru totdeauna glume pentru că sunt atât de pretențioși și critici (și pot fi). Cu toate acestea, „atenția lor la detalii” are un motiv: să-i ajute pe alții.
Fecioarele, mai mult decât orice alt semn zodiacal s-au născut pentru a sluji și le oferă o mare bucurie. Ele sunt, de asemenea, personalizate pentru job, deoarece trăsăturile comune ale Fecioarei sunt harnice, metodice și eficiente.
Simțul datoriei purtat de acești oameni este considerabil. De asemenea, se asigură că vor lucra întotdeauna pentru binele mai mare.
Intelepta, sofisticata si amabila, Fecioara isi face treaba fara sa se planga. Fecioarele sunt prieteni uimitoare, mereu acolo pentru a da o mână de ajutor și, de asemenea, pentru a da sfaturi.
Fecioarele practice sunt incredibil de pricepute la gândirea de ansamblu și la planificarea vieții lor, a vacanțelor. Adesea, ei planifică ceea ce vor face astăzi, nu este o greutate, ci îi face să se simtă în control și în siguranță.
Date Fecioare: 23 august – 22 septembrie
Simbol: Fecioară
Element: Pământ
Planetă: Mercur
Casa: A șasea
Pozitivele
Mercur este planeta care guvernează Fecioara și, de asemenea, Gemeni. Ambele semne sunt agitate, dar primul nu lasă să se arate, spre deosebire de cel din urmă. Toată lumea vede Fecioarele ca fiind calme și compuse, când de fapt sunt foarte intense și stresate să aducă ordine oriunde s-ar afla.
În interior, acești nativi sunt perfecționiști care își fac griji pentru orice și nu suportă lenea sau haosul. Nu contează ce trebuie să facă, vor căuta întotdeauna să organizeze lucrurile până la ultimul detaliu și să le facă să funcționeze cât mai eficient posibil.
Este întotdeauna bine să ai pe cineva la fel de analitic, practic și precis ca el în preajmă. Deoarece Mercur pare să fie exaltat în acest semn, ei sunt foarte inteligenți și știu să facă față vieții de zi cu zi în cel mai practic mod.
Capacitatea lor de a analiza în profunzime este cea mai mare putere a minții lor. Multe dintre problemele lor vor fi rezolvate într-un mod rapid și eficient.
Acolo unde există o casă de curățat, un computer de remediat, o problemă de rezolvat, puteți conta pe ei pentru a o face corect. Mulți dintre ei pot lucra ca vindecători sau psihologi pentru că vor să repare sufletele sau trupurile oamenilor.
Negative
Se poate spune că cea mai mare slăbiciune a Fecioarelor este tendința lor de a se ascunde în propria lor lume emoțională. Deși sunt logici și raționali, atunci când nu înțeleg lucrurile, se pot simți răniți și pot crede că au de-a face cu ceva irațional.
Este important pentru ei să-și accepte fragilitatea și să permită latura lor emoțională să iasă din când în când, deoarece problemele inimii sunt la fel de importante ca și cele ale minții. Unul dintre celelalte lucruri considerate a fi slăbiciunea lor este că nu se pot aprecia la valoarea lor reală.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu