Rugăciunea de seara prin care să mulțumim Domnului pentru că suntem sănătoși și în viață

Dragă Dumnezeule,
În această seară, vin înaintea Ta cu un suflet recunoscător și cu inima deschisă. Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit în această zi și pentru dragostea și îndurarea pe care mi le arăți în fiecare zi.
Astăzi, am simțit prezența Ta în tot ceea ce am făcut și Te rog să rămâi aproape de mine pe parcursul nopții. Îți predau îngrijorările și frământările mele, știind că Tu mă auzi și ești gata să mă ajuți.
Dumnezeule, Te rog să îmi ierți păcatele și să mă îndrumi pe calea cea bună. Ajută-mă să fiu un instrument al iubirii Tale și să arăt compasiune și înțelegere față de ceilalți. Dă-mi puterea să iert pe cei care m-au rănit și să caut reconcilierea acolo unde este posibil.
Înainte de a adormi, îți cer să veghezi asupra celor dragi mie. Înveli-i cu iubirea și protecția Ta și ajută-i să aibă un somn liniștit și odihnitor.
Îți mulțumesc, Dumnezeule, pentru că ești mereu lângă mine, chiar și atunci când nu te simt. Te încredințez această noapte și toate necunoscutele viitorului meu. Încred în planurile Tale și știu că vei lucra în viața mea în moduri pe care nu le pot înțelege întotdeauna.
Cu toată încrederea mea, în numele lui Isus Hristos, Amin.

 

Lasă un comentariu