Numerologia zilei de nastere. Verifică tabelul și vezi ce spune data nașterii despe tine. Vei descoperi lucruri interesante


Dintr-un anumit punct de vedere, ziua in care te-ai nascut este cea mai importanta data din tabloul tau numerologic, ea imprima anumite caracteristici, un anumit tip de comportament si calitati bine determinate, asa incat poate reprezenta nota dominanta din partitura numita destin.
In numerologie, intotdeauna (cu unele exceptii…) numerele se reduc la o singura cifra. Daca data zilei in care te-ai nascut are 2 cifre, acesta trebuie redusa la o singura cifra pentru a determina vibratia numarului care te caracterizeaza. De exemplu, daca esti nascut pe 17, numarul tau de baza este 8, pentru 10-1,pentru 24-6, etc.
NUMARUL 1
Cei nascuti in 1, 10, 19, 28 a lunii
Toti cei cu 1 sunt persoane creative, pozitive si foarte hotarate. Nascuti sa fie lideri, pot pune bazele unui proiect mai repede decat poate oricine doar pronunta numele acelui proiect. Nici nu apuci sa deschizi gura, ca ei au si terminat ce aveau de facut. Nu ai sa vezi niciodata un 1 care sa stea si sa se lamenteze cat are el de lucru.
Un 1 este foarte sensibil la critica si nu accepta niciodata sa i se faca vreo observatie fara sa se imbufneze. In schimb el poate sa critice pe oricine si sa caute defectele celorlalti cu lupa.
NICIODATA sa nu ii dai vreun sfat unui 1! Sa nu ii spui niciodata, niciodata, ce are de facut! Daca vezi ca impinge o usa pe care scrie „TRAGE”, in niciun caz sa nu ii atragi atentia, poti eventual sa-i spui, asa, in treacat: „Cred ca au pus usa invers”…Un 1 va decide el singur cum se deschide o usa, eventual o va rupe, dar in niciun caz nu va recunoaste ca a gresit. Fiind perfectionisti, pentru ei nu exista nimic perfect pe lumea asta.
Daca mergi cu un 1 la cumparaturi, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Va lua toate ofertele la rand si nu se va lasa pana nu va sta de vorba cu toti responsabilii magazinului in ordine ierarhica, daca nu-i convine ceva.
Daca ai pe langa tine vreun 1, bucura-te, viata ta nu va fi deloc monotona!
NUMARUL 2
Cei nascuti in 2, 11, 20, 29 a lunii
Cei aflati sub vibratia lui 2 sunt persoanele cele mai iubitoare de pace si liniste din cate exista pe lumea asta. Intotdeauna binevoitoare, prefera ca altii sa ia deciziile in locul lor.
Bucuria lor e sa se puna in slujba celorlalti. Multi medici, profesori, cercetatori au un 2 in data de nastere. Intotdeauna sunt primii care adera la o cauza umanitara.
Sunt foarte grijulii cu banii, detecteaza chilipirurile de la o posta, dar de cele mai multe ori constata ca s-au scumpit la tarate si s-au ieftinit la faina.
Cea mai mare problema a lor este ca se plictisesc repede. Straniu este faptul ca niciodata nu se plictisesc cand sunt singuri. O munca de laborator ar fi cea mai potrivita pentru ei.
A doua mare problema este ca ii lasa pe ceilalti sa-i domine. In iubire sunt usor de cucerit.
Ca angajati sunt destul de eficienti si constiinciosi. Intotdeauna vor intoarce problemele si pe o parte si pe cealalta, pentru ca pentru ei orice lucru are doua fete. Daca intamplator au gresit din cauza ca au fost zoriti, sa te feresti din calea lor! Razbunarea lor e tacuta, subtila, dar cruda.
NUMARUL 3
Cei nascuti in 3, 12, 21, 30 a lunii
Pentru 3 optimismul este caracteristica principala. Intotdeauna ei vor vedea partea frumoasa a lucrurilor. Increderea in ei insisi ii ajuta sa treaca peste toate adversitatile vietii. Lideri innascuti, intotdeauna vor ocupa o pozitie buna intr-o firma.
Oricat de ocupati ar fi, intotdeauna gasesc timp si pentru hobby-urile lor: canta la chitara, merg la cursuri de dans, scriu carti. Sunt foarte talentati si creativi! Dar le plac si activitatile fizice: schiaza, joaca tenis, innoata.
Niciodata sa nu ii dai unui 3 vreun ultimatum. Ori te va ignora, ori va face exact pe dos.
Altfel, este foarte prietenos. Daca vrei sa plangi pe umarul cuiva, un 3 este cel mai indicat.
Marile probleme sunt floare la ureche pentru el, dar se ingrijoreaza de toate nimicurile.
Nu ii place sa i se spuna ce sa faca nici de catre mama, nici de catre tata sau de catre vreun sef. El face ce vrea, cand vrea, cu cine vrea, unde vrea…
NUMARUL 4
Cei nascuti in 4, 13, 22, 31 a lunii
Pentru 4 soarta este destul de capricioasa pentru a li se putea face predictii. Primesc o multime de lovituri de la viata, au parte de multe experiente, asa incat pot afirma la un moment dat ca au absolvit scoala vietii. Uneori sunt atat de ghinionisti, incat se pot transforma din victime, in acuzati. Din fericire au o mare doza de determinare si perseverenta incat sa suporte cu stoicism toate lectiile pe care le primesc de la viata.
Nu sunt genul care se exteriorizeaza foarte usor, maximum de atentie ce pot sa-l ofere cuiva este o privire de vreo 20 de secunde, dupa care se reintorc la treburile lor.
Foarte meticulosi si atenti la detalii, sunt in stare sa repereze cea mai mica scama de pe covor sau sa alinieze perfect prosoapele din baie.
Se hotarasc cu mare greutate sa faca vreo schimbare in viata lor, dar si cand au hotarat ceva, e lege, lucrurile vor merge in directia hotarata de ei, fara abateri.
NUMARUL 5
Cei nascuti in 5, 14, 23 a lunii
Deviza unui 5 este „give me liberty or give me death” fiindca iubesc libertatea mai mult decat orice. Ei sunt genul care pleaca dupa ziar si se intorc peste o saptamana. Niciodata sa nu-l intrebi pe un 5 „Cand vii acasa?” sau „Ma suni sa-mi spui cand ajungi?”.
Ageri la minte, cu multa imaginatie, isi fac foarte usor prieteni si, in general, se inteleg bine cu toata lumea, dar ca toate lucrurile din viata lor, nici prieteniile lor nu sunt durabile.
Au entuziasm fara egal, dar si cand cad in butoiul cu melancolie sa te feresti din calea lor.
Numarul 5 aflandu-se la mijlocul sirului de numere, cei cu 5 vor fi intotdeauna in miezul lucrurilor. Ei sunt buni negociatori, fiindca isi pot schimba usor punctul de vedere.
NUMARUL 6
Cei nascuti in 6, 15, 24 a lunii
Cand sunt mici, cei nascuti in 6 sunt foarte incapatanati si fac numai ce vor ei. Uneori sunt cuminti ca niste ingerasi, dar e bine sa fii cu ochii pe ei, fiindca in urmatoarele 5 minute sigur vor face o prostioara. Pedeapsa e inutila, pentru a castiga timp ar fi mai buna o mangaiere. Oricum sunt niste copii veseli si jucausi. Ca adulti vor fi buni parinti pentru copiii lor.
Sociabili si plini de tact stiu sa aplaneze conflictele pe care oricum nu le agreeaza. Nu le place atmosfera tensionata, au nevoie de un mediu linistit si armonios ca sa se desfasoare.
Sunt sentimentali, romantici, urasc gelozia si neintelegerile de orice fel.
Se adapteaza bine mediului artistic sau politic, fiind buni comunicatori.
NUMARUL 7
Cei nascuti in 7, 16, 25 a lunii
De obicei numarul 7 are o aura mistica. Poti gasi printre cei cu 7 persoane care nu au nicio credinta, dar poti gasi si clarvazatori uimitori. Oricum, misterul este a doua lor natura.
Un 7 se casatoreste devreme sau nu se casatoreste deloc. Fiind atat de analitic, nu va gasi niciodata partenerul perfect. Milionarul milionarilor sa fie, daca observa ca nu stie sa-si asorteze cravata la costum, s-a zis cu el. Un 7 este oricum un single fericit.
Nonconformist din nastere, el isi va forma propriile pareri, va actiona si se va imbraca dupa propriile reguli. Isi face cu greu prieteni, dar aceia vor fi pe viata.
Rabdarea, capacitatea de a suporta orice necaz cu stoicism, dar si o mare curiozitate sunt specialitatile unui 7.
NUMARUL 8
Cei nascuti in 8, 17, 26 a lunii
Fiind guvernat de Saturn, 8 este legat de misterioasele si capricioasele cai ale destinului. „Karma buna” si „Karma rea” se impletesc in destinul unui 8.
Un 8 este foarte determinat, disciplinat, nu face niciodata un lucru pe jumatate. Deviza lui este: „Imposibilul nu exista!”. Rezervat si destul de critic fata de ceilalti, ceea ce il enerveaza cel mai mult este mediocritatea. El nu intelege ca nu toata lumea a primit la nastere talente ca si el.
Este foarte generos, imparte totul cu ceilalti: idei, talente, munca, bani. Partea trista e ca putini sunt cei care rasplatesc generozitatea unui 8. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita…e adevarat.
Un 8 este un om al extremelor: poate fi in acelasi timp cu picioarele pe pamant si cu capul in nori.
Chiar daca viata lui e complicata, un 8 nu se da batut niciodata.
NUMARUL 9
Cei nascuti in 9, 18, 27 a lunii
Intuitia si compasiunea par a fi calitatile de baza ale lui 9, si nu logica, fiindca nu are nevoie de logica. Un 9 simte…Poat ajunge la o concluzie in 30 de secunde, fiindca e si foarte inteligent!
Activitatile filantropice sunt in natura lui. El chiar vrea sa ajute, sa aiba grija de cei cu probleme. E neobosit atunci cand lucreaza, totul e sa il convingi sa inceapa.
In prietenie e selectiv, dar daca se enerveaza, poate rupe usor o prietenie. In general lumea are grija sa nu-l supere, si asa viata-i scurta.
Un 9 e intotdeauna direct si sincer si da impresia ca e foarte curajos in tot ce face. Cu aceasta fire de luptator, nu are o viata prea usoara in prima parte a vietii, dar cu trecerea timpului se mai calmeaza.

Lasă un comentariu