7 motive pentru care femeile frumoase și puternice rămân singure ani la rândul

Probabil că ți-ai întrebat de multe ori acea prietenă superbă de ce este singură și nu are o familie. Probabil că a glumit des cu tine pe acest subiect, însă crede-mă, are motive întemeiate pentru care nu o face!
Iată care sunt acestea!
1. Femeile moderne sunt independente
Femeile au luptat pentru drepturile lor ani la rândul și, acum, schimbă lumea. Din ce în ce mai multe femi obțin locuri de muncă, care până acum erau ocupate de bărbați. Și, ghici ce, se descurcă mai bine decât ei. Aceste femei nu au nevoie să ceară bani de la bărbați pentru nevoile lor, căci câștigă mult mai bine decât bărbații, deja!
2. Femeile își respectă mai mult timpul liber
Așa că, în loc să gătească sau să facă ordine prin casă, preferă să își petreacă acest timp prețios pentru a de dezvolta.
3. Sunt mai stabile emoțional
Când oamenii spun glume legate de femeile independente, singure, nu fac decât să arate cum acestea au devenit mai puternice decât au fost vreodată. Această lume modernă le oferă orice oportunitate pentru a fi ele, așa că nu se mai tem de nimic, nici măcar de a fi singure.
4. Femeilor moderne le plac relațiile alternative
Acestor femei deja nu le mai este teamă să își exprime preferințele pentru anumite relații, așa că nu se mai muțumesc cu primul venit.
5. Au standarde înalte
Atunci când îți câștigi proprii bani și îți pui singură mâncare pe masă, ai dreptul să te dezvolți după bunul plac. O astfel de femeie nu se va mulumi niciodată cu un bărbat care nu îi apreciază eforturile.
6. Bărbaților le este teamă să se întâlnească cu astfel de femei
Atunci când bărbații încep să se vadă cu astfel de femei, poate că se simt bine la prima întâlnire, dar, apoi, nu prea mai sunt așa entuziaști. De ce? Pentru că încă nu acceptă că a venit vremea matriarhatului!
7. Aceste femei nu cred în iubiri ca în basm
Nivelul de adevăr, într-o relație de iubire, s-a schimbat pentru femeia modernă, așa că nu te aștepta să mai vezi vreo femeie modernă așteptând prințul pe cal alb. Nici măcar nu mai visează la vreun prinț. Pe ea o interesează de ea însăși și dacă va fi să aibă vreo relație, va vedea ea mai târziu.

 

Lasă un comentariu